Kommentit (3)

Vierailija

Niinpä niin... Näitä "tulevaisuuteen uskovia" työttömiä alkaa oleen liian paljon. Luotetaan siihen että työ on ja säilyy eläkeikään asti ja tuudittaudutaan siihen. Ei opiskella muuta ammattia joten jutun kaltaisessa tilanteessa ollaankin sitten ihmeissään että mistä töitä. Niin kovin monet tuttavanikin on suoraan peruskoulun jälkeen menneet "tehtaaseen" töihin ja nauttineet hyvistä ansioista yli 20 vuotta. Nyt kun taantuman aikana väkeä vähennetään, ei tehtaassa käytetyn tietyn laitteen 20 vuoden käyttökokemuksella ihan kovin helposti saa työtä. Itse olen ammattikoulun jälkeen suorittanut vielä toisen ammattitutkinnon, silti samaan aikaan kunnallisella alalla työtä tehden ja viran saaneena. Muutama vuosi sitten suoritin vielä yhden, täysin eri alan ammattitutkinnon. Silti aikaa on ollut perustaa perhe, kasvattaa lapset, harrastaa ja rakentaa oma talo, jossa nyt alle viisikymppisenä ilman asuntolainaa eletään. Paljon työtä ja jaksamista se on vaatinut mutta realistisesti kun yrittää ajatella, ei jää hyväuskoisena paikalleen ja opiskelee, saattaa pärjätä taantumankin yli...

 

Kaikesta huolimatta, zemppiä Annikalle työnhaussa ja isän tukemisessa

Vierailija

Juma miten ankea edellinen kommentoija on. Meitä kaikkia kiinnostaa se miten hyvin olet asiasi hoitanut. Hurraa. Vielä se elämä yllättää sinutkin.

Vierailija

Annikaa tulee ikävä, mutta on hänelle onni saada viettää hetkiä isänsä kanssa ja kerätä kallisarvoisia muistoja. Elämä on muutakin kuin työtä ja se tulisi kaikkien muistaa asemasta riippumatta.

Pääsipäs ensimmäinen ylpeilemään tänne, kun muualla ei pysty noin monen koulunkin käyneenä. Tuollaisella asenteella toivon ettet ikinä joudu vaikeiden asioiden eteen ja puntaroimaan elämän tärkeimpiä asioita. Koulutus ei näemmä takaa aivoja ja viisautta. Katkeruus paistaa läpi. Mene ulos ja anna kevätauringon sulattaa sydämes.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat