Kommentit (7)

Vierailija

miten selällään nukkuminen lisää ryppyisyyttä? jos nukut kylkiasennossa tai mahallaan niin se aiheuttaa ryppyjä, mutta selällään myös vai?

mirkku

Tessin hymyilemättömyys on mennyt aivan hukkaan. Olisi varmasti kauniimpi jos hymyilisi. Minun käy ihan sääliksi hymytöntä ja ilmeetöntä naista.

Vain itsestäään välittävä

Ei varmaan ole itkenytkään. Patsaanko kanssa kaikki ovat suostuneet seurustelemaan lähes puolivuosisataa? Ankeaa.

Mirrie

Olen samaa mieltä. Tosin aito hymy näkyy ennen kaikkia silmistä, mutta silti. Tämä keino estää vain syvien ryppyjen muodostumisen. Ei vaikuta ihon rypistymiseen pieniin ryppyihin eikä joustavuuden vähenemiseen. Siihen taas auttaa auringon välttäminen ja tupakoimattomuus. Tupakointi aiheuttaa myös syviä ryppyjä.

Mirrie

Ennen muinoin tytöille annettiin ohjeita nuorekkaan ihon ylläpitämiseen. No, ei kaikille tytöille vaan niille joyks eivät joutuneet kuluttamaan itseään töissä. Ilmehtiä ei saanut, hymyillä hillitysti, otsaan saatettiin laittaa sokerilla käsitelty paperi jolla estettiin otsan rypistelyä. Se irtosi jos rypisteli. Päivänvarjot, hansikkaat, hatut ja hunnut suojasivat auringolta. Pitkät hihat, usein korkea kaulus, ja tietenkin pitkät hameet pitivät ihon valkoisena ja pehmeänä. Naiset eivät tahtoneet olla laihoja. Vähän kiloja teki ihonkin kauniimmaksi. Nyt on toiset ihanteet.

Vierailija

On mukavempiakin konsteja ehkäistä rypyttömyyttä. Tärkeintä on suojata iho ja silmät auringolta. Rillit silmillä ei tule siristelleeksi niin paljon, joten silmäryppyjäkään ei synny niin helposti. Ihon kosteustasapainosta ja puhtaudesta huolehtiminen ehkäisee myös ryppyjä. Samoin suolatasapainosta huolehtiminen ( ei turvotusta, ei silmäpusseja).

Hymystä en kyllä luovu, ja kyllä hymyilevä nainen on aina ihanamman näköinen kuin kuvan vakavikko.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat