Ateisti ei tajua kristinuskoa eli totuutta

Vierailija

Ateistin uskomukset ovat kaikkein järjettömimpiä. Ateisti uskoo että alkuräjähdys oli joku kosminen pommi joka synnytti maailmankaikkeuden. Tieteen mukaan tuo räjähdys levitti kaikki tähdet ja planeetat paikoilleen. Se on kuitenkin mahdotonta koska jos räjäyttää vaikka dynamiittia autoromuttamolla niin ei ympärille lennä tuliteriä autoja. Räjähdys ei saa aikaan järjestystä.

Järjellä tajuamme että on olemassa kaksi vaihtoehtoa: Jumala tai sattuma.

Koska ylläoleva kertomani kumoaa sattuman niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää Jumala. Näin Raamattu on todistettu todeksi.

Ateisti kritisoi Raamattua koska ei ymmärrä sitä, eikä siten tajua asioita.

Ateisti sanoo että jos Jumala on olemassa, niin Jumala on paha kun sallii maailman kärsimyksen. Ateisti ei tajua sitä että kun Saatana käärmeen muodossa houkutteli Aatamin ja Eevan syömään hedelmän hyvän ja pahan tiedon puusta, niin ihmiskunta lankesi syntiin. Täten ihmiskunta on ansainnut kaiken kärsimyksen. Siksi Jumala ei estä esimerkiksi sotia, perhesurmia ja onnettomuuksia.

Ateisti sanoo että Jumala on paha Raamatussa kun käskee tekemään kansanmurhia joissa tapetaan naiset, lapset ja jokainen. Ateisti ei ymmärrä sitä että nuo kansat jotka surmattiin olivat tehneet syntiä Jumalaa vastaan ja lapset oli myös pakko tappaa koska niitä ei voinut jättää ilman vanhempia. Ja parempi on kuolla lapsena ja päästä taivaaseen, kuin kasvaa aikuiseksi pakanaksi ja joutua helvettiin.

Ateisti sanoo että Jumala on paha jos laittaa ihmisiä helvettiin ikuiseen kärsimykseen. Ateisti ei tajua että rikkomus iankaikkista ja äärimmäisen hyvää Jumalaa vastaan ansaitsee iankaikkisen ja äärimmäisen pahan rangaistuksen. Jumala antoi ainoan Poikansa kuolla ristillä jotta häneen uskomalla saisimme syntimme anteeksi eikä meidän tarvitse maksaa synneistämme ikuisesti helvetissä, jossa myös Saatana ja muut langenneet enkelit eli demonit kärsivät ikuisesti tulessa, samalla ihmisiä kiduttaen.

Ihmisellä on kuoleman jälkeen jompikumpi näistä kohtaloista: ikuisuus Jumalan valtakunnassa tai ikuisuus helvetissä.

Me kristityt vietämme ikuisuutemme ylistäen ja palvellen suurta Jumalaa. Suurin osa ihmiskuntaa viettää ikuisuutensa helvetissä hirvittävässä kärsimyksessä.

Matt.7:13-14 "Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Ilm.7:15 "Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä."

Ilm.14:11 "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä"

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat