Pop up-ravintola

Vierailija

Hei!

 

   Oletko kiinnostunut erilaisista ruuista tai ruuanvalmistuksesta? Oletko kenties joskus miettinyt oman ravintolan perustamista? Nyt se on mahdollista! Olemme nimittäin avaamassa misspopup.com sivustoa, jonne kaikki ruuasta kiinnostuneet, niin syöjät kuin kokkaajatkin, voivat nyt rekisteröityä valmiiksi ennen kuin avaamme varsinaisen sivustomme. Kun rekisteröidyt nyt osoitteessa www.misspopup.com saat tiedon varsinaisen sivustomme aukeamisesta välittömästi sähköpostiisi.

 

Mikä ihmeen pop up-ravintola ja mikä ihmeen misspopup.com?

 

   Pop up-ravintola on ns. väliaikaisravintola jonka kuka tahansa ruuanlaitosta kiinnostunut henkilö voi  perustaa.  Tavanomaisesti pop up-ravintoloita pidetään omissa kodeissa, vuokratuissa tiloissa mutta, kesäisin niihin voi törmätä ulkonakin. Misspopup.com on  pop up-ravintoloitsijoiden sekä asiakkaiden kohtaamispaikka, jossa asiakas voi  tutustua tarjontaan ja tehdä halutessaan myös varauksen.

Asiakkaalle sivustomme tarjoaakin huikean määrän erilaisia vaihtoehtoja makunystyröiden hemmotteluun ja mahdollisuuden tutustua vaivattomasti uudenlaisiin ruokakulttuureihin. Ravintoloitsijalle sivustomme tarjoaa puolestaan valtavasti näkyvyyttä, sekä huikean mahdollisuuden kasvattaa asiakaskuntaansa.

 

Haluaisimme sinulta palautetta ideastamme eli kaikki kehitysideat mietteet ja kysymykset ovat hyvin tervetulleita! misspopup@misspopup.com

 

Linkit:

www.misspopup.com

https://www.facebook.com/misspopupofficial

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat