Kokoomus ja Keskusta puolueet tekevät Suomesta Kreikan!

Vierailija

Kokoomus ja Keskusta ajavat vain rikkaiden etuja Suomessa ja äänestämällä näitä puolueita, tulee yhteiskunta jakaantumaan kahtia. Rikkaiden palkkiot ja bonukset tulevat nousemaan, kun muilta työntekijöiltä karsitaan palkoista ja verotusta kiristetään. Keskusta ajaa rikkaiden metsän ja maanomistajien etuja ja tämän puolueen kansanedustajat ottavat mielellään lautakasoja lahjuksina vastaan päätöksiä tehdessään. Kokoomus ajaa taas rikkaiden kaupunkilaisten etuja ja pankkiirien. Näitä puolueita äänestämällä tulevat bonukset ja palkkiot lisääntymään, koska johtajat pitävät itseään puolijumalina suomalaisessa yhteiskunnassa, kun he vertailevat itseään työtätekeviin.

Otin viime vuonna yhteyttä Kokoomuksen kansanedustajiin, jotta saataisiin kodittomuutta poistettua Suomesta, mutta kukaan Kokoomuksen kansanedustaja ei edes vastannut parannus kyselyyn. SDP, Vihreät, Vasemmisto, Perussuomalaiset ja jne. vastasivat ja halusivat parantaa kodittomien ihmisten pääsyä pois kurjimuksesta. Kokoomus voi hyvällä omallatunnolla laittaa 45 miljoonaa seinien maalaamiseen, mutta kodittomille Kokoomus ei edes tarjoa sämpylää.

Kokoomuksen ja Keskustan ideaalinen Suomi olisi täydellinen kapitalismi, jossa köyhät odottaisivat siltojen alla, että joku porvari tulisi palkkaamaan heidät siivoamaan pihaansa ja palkka olisi yksi sämpylä koko päivän työstä. Nämä puolueet haluavat sairaanhoidon kokonaan maksulliseksi, joissa vain varakkaat saavat hoitoa. Koulutus tulee myös maksulliseksi, kuten USA:ssa lukukausimaksut voivat olla suomessa 250 000 €/ lukukausi.

Jo nyt varakkaat kauppiaat ovat ottaneet käyttöön automaattisia kassoja, joissa yksi henkilö voi valvoa 4-6 automaattista kassaa kaupoissa ja tämä tulee tulevaisuudessa lisääntymään. Pian robotit vievät loputkin työt, kun keinoäly kehittyy. Tietysti robottilääkäri on huomattavasti parempi, koska se ei tee inhimillisiä virheitä ja vähentää kuolemaan johtavia virheitä, joten robottilääkärit ovat kyllä tervetulleita. Mutta siivoojia, autonkuljettajia, hitsaajia, ravintolatyöntekijöitä ei tarvita, koska työt voidaan hoitaa robottien avulla. Saksassa taitaa olla jo ravintola, joka toimii kokonaan roboteilla. Maailmassa on pian paljon enemmän työttömiä tekniikan kehittyessä.

Sellainen Suomi ei ole hyvä, jossa rikkaat omistavat kaiken ja sitten on ulkopuolelle jätetyt ihmiset. Nyt jo voidaan yhden johtajan vuoden palkkiolla palkata 5 siivoojaa vuodeksi tekemään työtä ja tämä on todella väärin. Olisi oikein, poistaa palkkiot  kokonaan, koska ei Johtaja yksin yhtiötä pyöritä vaan työläiset tekevät ne todelliset työt, mutta työntekijöille ei palkkioita ja bonuksia makseta, vaikka yrityksellä menisi hyvin.

Nyt olisi aika saada Suomeen vahva vasemmistohallitus, jossa kaikista ihmisistä pidetään huolta, on sitten millainen sosiaalinen ja koulutuksellinen tausta tahansa.  Suomella ei ole varaa ylläpitää rikkaiden luksus elämään. Valta takaisin ihmisille.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat