Kommentit (2)

Vierailija

Ehkä typerin artikkeli mitä olen lukenut aikoihin.

"itsekuri" on sanana ihan sana siinä missä muutkin. Väittämät siitä että kuri olisi paha sana on täysin absurdi. Inan samalla perusteella voisi kieltää sanan "raiskaaja", koska sehän tekee "raiskata" sanasta demonisoivan ihmistä kohtaan. Ei huonoja asioita voi lakaista maton alle ihan noin vain. 

"kuritan lapsiani", "kuritan itseäni" on molemmat ok. Ne ovat sanoja joilla on merkitys. Jos joku kurittaa lastaan se tuskin lopettaa sitä jos sanan käyttö on kielletty. Jos joku kurittaa itseään hän totettaa itsemääräämisoikeuttaan olipa se sana kielletty tai ei.

Toivottavasti te naiset tulette järkiinne joskus. En yhtään ihmettele jos tätä kommenttiani ei julkaista. Se varmasti sensuroidaan feminismin vastaisena tai muulla syyllä, jota en jaksa edes arvata.

Vierailija

Olipa tosiaan pinnallinen kolumni. Laura ei ensinnäkään ymmärrä, että vaikka kurittaa on sanan kuri johdannainen, ei niitä silti voi rinnastaa kuten Laura tekee. Ei hän varmaan sanoja lapsi ja lapsettaa käyttäisi tuolla tavoin todistaamaan toisistaan jotain, mutta kurin kyseessä ollessa on Laura sokea sille, että rinnastus ei toimi.

Toisekseen olisi toivonut, että Laura olisi osannut tarjota jotain sanaa inhoamansa itsekurin tilalle. Ei hän tarjonnut mitään, mikä antaa olettaa että hän ei niinkään inhoa itse sanaa vaan sanan kuvaamaa ilmiötä. Jos Lauralta puuttuu itsekuri, ei silti kannata kiukutella sen käsitettä vastaan.

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat