Muslimit taas innoissaan Charlie Hebdon kansikuvasta

Vierailija

http://yle.fi/uutiset/charlie_hebdon_kansikuva_itkevasta_muhammedista_jakaa_mielipiteita_ja_herattaa_tunteita/7735533

"Muun muassa Egyptissä valtiollinen Dar al-Ifta -lehti on tuominnut kannen kuvan epäoikeudenmukaiseksi provokaatioksi maailman puolentoista miljardin muslimin tunteita vastaan. Iranissa Tabnak-lehti sanoi Charlie Hebdon jatkavan Muhammedin loukkaamista.

Pariisissa muslimien uskonnolliset johtajat ovat vedonneet yhteisöönsä, jotta se pysyisi rauhallisena ja muistaisi sananvapauden merkityksen."

http://yle.fi/uutiset/al-azhar_varoittaa_uudet_charlie_hebdo_-kuvat_lietsovat_vihaa/7735788

"Sunnimuslimien arvostettu oppimisen keskus al-Azhar varoittaa, että satiirilehti Charlie Hebdon uudet piirrokset lietsovat vihaa.

Kairossa toimiva al-Azhar katsoo, että ne eivät palvele ihmisten rauhanomaista yhteiseloa ja vaikeuttavat muslimien sopeutumista Eurooppaan ja länsimaisiin yhteiskuntiin."

Selvitäänköhän tällä kertaa pelkällä yleisellä länsimaisen sananvapauden tuomitsemisella, vai tuleekohan taas ruumiita läjäpäin?

Ovatkohan muslimit koskaan miettineet, että ehkä se olisi heidänkin tehtävänsä joskus miettiä keskiaikaisia kantojaan.                       

 

Kommentit (2)

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1421152289746.html

"– Ranskan kansalaiset tekevät tällaisen verityön, ja muslimit saavat maksaa siitä hinnan. Islamilaisen maailman kustannuksella pelataan pelejä, meidän on oltava siitä tietoisia, Erdogan sanoi.

– Tällaisten väitteiden takana on rasismia, vihapuhetta ja islamofobiaa (islamkammoa). Lännen tekopyhä asenne on niin selvä. Me muslimit emme ole koskaan osallistuneet minkäänlaisiin terroristisiin joukkomurhiin, presidentti jatkoi sättimistään."

Ei ihme että vihervasemmisto kannattaa Turkin EU-jäsenyyttä. Turkin presidentin puheethan nimittäin ovat kuin suoraan vihervasemmiston oppikirjasta. Kaiken takana on vain kauheaa rasismia viattomia muslimeja kohtaan.

Vierailija

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1421385022020?ref=hs-art-ulkomaat-2

Sillä välin Saudi-Arabiassa:

"Badawin halutaan ensin paranevan haavoista, joita hänelle tuli viime viikon perjantaina 50 raipaniskusta ennen kuin hänet piestään raipalla uudelleen.

Badawi on tuomittu tuhannen raipaniskun lisäksi vankeuteen kymmeneksi vuodeksi ja maksamaan yli 200000 euron sakot. Raipparangaistus pannaan toimeen siten, että Badawia isketään raipalla 50 kertaa kerran viikossa ja näin ollen tuhat iskua tulee täyteen 20 viikossa.

Badawi on kirjoittanut blogia ja perustanut nettiin keskustelufoorumin, jossa oli tarkoitus keskustella uskonnollisista ja poliittisista kysymyksistä."

Maltillista menoa siis sielläkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat