Kommentit (3)

Vierailija

Toi on intialaisessa keittiössä ollut jo aina tiedossa. Idis on siinä että kaali maustetaan - milloin minkäkin makuiseksi. Suomessa on ollut tapana tarjota kaalin eldaa makua sellaisenaan, muka miellyttävänä elämyksenä, kun ei olla osattu käyttää mausteita.

Kakkakuula on ihan kiva kasvis jossain höystössä täytteenä. Halpa raaka aine. Aterian päälle kuitenkin suosittelen reippaahkoa ulkoliikuntaa koska massu tahtoo tuulettua.

Ihan sama mikä kaali, hyviä tulee kryytimaata tonkimalla. Poikkeuksena kyssäkaali joka on hyvää raakana, parsakaali kaltattuna ja kaikki kaalit voi hyvin hapattaa. 

Kukkakaali on myös oiva ja halpa vaihtoehto kukkakimpun sijaan, viemisiksi Hänelle.

Vierailija

Kukkakaali on herkkua paistettuna, paahdettuna, raakana ja keitettynä. Gratinoidusta en juurikaan välitä. Tässä on hyvä ohje, joka o jäänyt käyttöön Polkkapossu-blogista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat