Kommentit (2)

Vierailija

On syytäkin ihmetellä Suomen alkoholikulttuuria ja -kulutusta. Tässäkin ikävä esimerkki myös ympäristön asennoitumisesta juomiseen. Hauskaa ei suomalaisilla ole ilman viinaa. Kannattaisiko kuitenkin kokeilla jos olisi, edes vähemmällä kulutuksella - valitettavasti ei tarvitse kuin katsella ympärilleen, niin näkee mihin tie muuten helposti vie.

Hakevatko ihmiset kaltaistansa seuraa? Lajassa ystävä- ja sukulaispiirissämme ei ole ketään alkoholin suurkuluttajaa, absolutisteja on muutama. Emme kommentoi toistemme juomisia tai juomattomuutta, juotavaa tarjotaan, mutta ei tuputeta, se ei ole syymme tavata ja olla yhdessä.

Vierailija

Teemu Selänne sanoi hienosti ettei hänen juhlissaan vedetä viinaa kaksin käsin, vaikka syytä juhlaan onkin.. Sen voi tehdä myös sivistyneesti. Juuri näin, eikä meidän alkoholin käyttö ole muuttunut, vaikka sitä saa nykyään ruokakaupasta. Se on itsestä kiinni jos antaa viinan viedä mennessään. - Sukulaisista kyllä löytyy alkoholin väärinkäyttäjiä, mutta siihen on paha puuttua.. Yksi heistä sanoi ohimennen, että se on "työtapaturma" hänelle, koska työn puitteissa, siis sen jälkeen on tapana nauttia enemmän tai vähemmän. Ja seuraavana aamuna nukkua rauhassa ja potea krapulaansa.. Eläköön elämäänsä tavallaan, kunhan eivät häiritse meitä juomisellaan. Emme rupea kenenkään holhoojiksi.. ja hyvä ettei asuta näiden kanssa samassa maassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat