Kommentit (3)

Vierailija

Olen aina ihmetellyt tätä "avoimuuden" hehkuttamista, kun itsellä ollut sellaisia perheenjäseniä, jotka käyttivät kaiken tiedon pahaan ja toisia vastaan, heitä nolatakseen, juoruiluun ym.

Onneksi joku sanoo ääneen, että "älä kerro", "ole hiljaa", nämä ihmiset haluavat tuhota sinut, jos vain saavat siihen keinot ja avaimet.

Vierailija

Ei sitä sentään sovi elää niin kuin pellossa, vaikka olisikin villi ja taiteellinen mieli. Herra mielessä ja housut jalassa on hyvä neuvo näille sukujemme mustille lampaille joiden paikat alati kutisevat vapaamielisten iloittelujen pariin ja onhan se hyvä edes kerran vuodessa kohdata totuus siitä että kyllä se entisen takahikiän  miss maitolaiturinkin perse tuppaa vanhemmiten leviämään. Joulu on sentään vain kerran vuodessa mutta isänpäivä joka syksy.

Valittaja BBQ

Meidän perheessä isä sekä äiti näin nätisti sanottuna ovat molemmat todella lannistavia ja ei kannusta missään asiassa. Hyvin harvoin ehkä.

Jos mieleen juolahtaa esimerkiksi joku uusi harrastus jossa on mahdollisuus tehdä pientä tienestiä niin vastaukset ovat tyyliin. "Ei sillä paljoa tee, miten meinasit tehdä voittoa kun pitää huomioida sitä ja tätä" vetää aika kalpeaksi kun ei voi jakaa ajatuksia ilman että niitä aina lytätään. Kaveripiiristä ei löydy ihmisiä jotka olisi yhtä innoissa ottamaan uusia harrastuksia vastaan vaikka ne ehkä pöllöltä kuulostaakin esim. Aarten metsästys metallin paljastinta käyttäen tai kalastus, tuntuu ettei nykyaikana ihmisiä paljon kiinnosta semmoinen joka hieman liittyisi luontoon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat