Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Melkein tuli itku silmään tätä lukiessa. Hyvä terveellinen harrastus hienolla miehellä. Ja kuinka ajattelevaisesti toimii nyt, kun toimiva parisuhde ja seksikin siinä hyvää. On vähentänyt jumppahetkiään vieraiden kanssa vain neljään kuukaudessa, ja viettää suurimman osan ajastaan perheen parissa. Nostan hattua tuollaiselle itsehillinnälle ja pidättäytymiselle perheen edun vuoksi ja perheen puolesta uhrautumiselle. Ja mies kuitenkin tekee tämän kaiken, ei itsensä takia, vaan antaakseen vieraalle seksityöläiselle, ja joskus jo eläköityneillekin sellaisille, puhdasta nautintoa. 

Vierailija

Ja tottakai olisi ok, jos vaimokin kävisi selän takana vieraissa?

Kumppanille tulisi heti kertoa tästä pikku harrastuksesta, jotta hän voi itse päättää haluaako jatkaa suhdetta tällaisen "miehen" kanssa.

Vierailija

Pakko sanoa - ilman ironiaa - että moneen muuhun rahaa syövään, vahingolliseen ja epäterveelliseen harrastukseen verrattuna tämä on ihan oikeasti positiivinen tarina. Liekö sitten tosi..

Vierailija

Yäk, äijä käyttää hyväkseen mm. jonkun yksinhuoltajaäidin ahdinkoa ja väittää vieläpä tietävänsä etteivät hänen käyttämänsä prostituoidut ole narkkareita tai ihmiskaupan uhreja. Mistä hitosta hän sen voi tietää - hiljentääkseen omantuntonsa vaikerointinsa varmaan.

 

Vierailija

Kaikista pahinta tässä on toi helvetin selittely. Kunnioittaisin paljon enemmän, että sanois: "Oon itsekäs paska; omat tarpeeni menee muiden edelle, joten käyn huorissa."

Vierailija

"Ja tottakai olisi ok, jos vaimokin kävisi selän takana vieraissa?"

Luepa juttu ennen kuin mouhoat. Mies sanoi lopussa, että tämä olisi ok.

Vierailija
Vierailija

"Ja tottakai olisi ok, jos vaimokin kävisi selän takana vieraissa?"

Luepa juttu ennen kuin mouhoat. Mies sanoi lopussa, että tämä olisi ok.

Jutusta kävi kuitenkin ilmi, ettei Pekan puoliso tiennyt maksullisissa ravaamisesta. Ei järin ok toimintaa. Oikeasti myös epäilen olisiko se Pekalle niin ok, jos hänen puolisonsa harrastaisi samaa. Monesti nämä Pekat eivät kestä sitä että puoliso pettää fyysisesti, vaikka oma toiminta ei kestäkään tarkastelua. Jutusta muuten myös ilmeni, että prostituoidun kumppani ei tiennyt seurustelevansa maksullisen kanssa. Ei järin ok tämäkään pimittäminen ja valehtelu prostituoidun puolisolle.

Vierailija

Minua pelottaisi todella paljon, jos hän olisi mieheni. Ei kukaan itseään kunnioittava nainen haluaisi tällaisen kanssa olla. Sääli hänen vaimoaan, että osunut kohdalle painajainen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat