Kommentit (2)

Vierailija

Toivottavasti toimii toisinkin päin! Alkaa tulemaan propaganda korvista ulos. Olin ennen suht myötämielinen, mutta enää en siedä koko aihetta. Suorastaan vastustan. Ja nyt vaatimuksien suma vasta alkoi: transujen ym mitä oudoimmat vaatimukset.

Vierailija

Mietin myös sitä, että testattiinko homman toimivuutta toisinkin päin? Toisekseen jos käännyttäjät lähetettiin noin 3000 ihmisen luokse, niin kuinka moni heistä muutti mieltään? Tämä olisi ollut hyvinkin oleellinen tieto.

On ihan selvä asia, että nyt kun tämä sukupuolineutraali avioliittolaki on saatu läpi, niin seuraavaksi alkaa hurja rummutus lukumääräneutraalin avioliiton puolesta. Merkkejä siitä on jo ilmassa, mm. erilaiset perheet -ohjelmat yms. Voi mennä pari vuotta kuitenkin, että ns. iso pyörä laitetaan käyntiin. Perustelunahan voidaan käyttää ihan samoja argumentteja kuin sukupuolineutraalin avioliitonkin puolesta: tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia ("eikö muka polyamorisilla ole oikeutta rakkauteen?"). Sen jälkeen tulee sitten varmaan sukulaisuusneutraali avioliitto, johon jälleen voidaan täysin loogisesti käyttää ihan samoja perusteluja.  

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat