Kommentit (1)

Vierailija

Onko joulu oikea joulu, jos se aiheuttaa pelkkää stressiä? Stressipesältä se naisten toivejoulu näyttää. Itse haluaisin mennä taas mökille. Ostaa jouluruoat valmiina ja pistää ne mikroon lämpiämään. Nostaisin vedet kaivosta sisälle ja saunaan. Pilkkoisin puut sisälle ja saunaan. Tekisin avannon (täällä on jo jäät). Vetäisin sähköt pihakuuseen ja koristelisin sen. Mutta vaimo haluaa olla kaupunkiasunnossa ja hössöttää. Itse annan lapsille pari tonnia joulurahaa, saavat ostaa mitä haluavat, vaikka matkan. Lastenlapsille ostan jotain pientä, yleensä kirjoja tai "askartelutarvikkeita", kun ovat vielä alle 10-vuotiaita. Kun täyttävät 10, pistän rahaa stipendirahastoon.

Lapset voivat tulla lapsineen, jos tyytyvät ulkovessaan ja siihen, ettei ole suihkua eikä vesi muutenkaan tule sisälle. Tiskit täytyy pestä hellassa lämmitetyllä vedellä muovisissa tiskialtaissa. Vesi sentään menee ulos, kun on putki seinän lävitse.

Viime kerralla lapset muistelivat seuraavana kesänä kaiholla joulusaunaa kynttilän valossa, sähköt kun meillä on vain pirtissä. Ja avannossa kävivät vähintään jalat kastelemassa kaikki.

Joulu voi olla muutakin kuin hälinää ja hössötystä ja turhaakin turhempien lahjojen (tai lahojen?) ostamista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat