Sukupulineutraalin avioliittolain vaietut seuraukset

Vierailija

Tasa-arvoinen avioliittolaki termiä käyteytään hämäyksenä sukupuolineutraalista avioliittolaista yleisissä keskusteluissa. Se oikea nimi on sukupuolineutraali avioliittolaki.

Monesti kysytään mitä se olisi sinulta pois? Tähän vastaan, että se romuttaisi Suomalaista yhteiskuntaa, perinteistä perhemallia, eväisi lapsen oikeuden isään ja äitiin jo lähtökohtaisesti, koska kaikki lapset toivoo isän ja äidin.

Aikuisten etu ei saa koskaan mennä itsekkäästi lapsen edun sijalle. Sukupuolineutraali avioliittolaki loukkaa myös kirkkoon kuuluvia, koska se ei ole Raamatun mukaista.

Minulla ei ole mitään sukupuolivähemmistöjä vastaan, mutta en hyväksy että samaa sukupuolta olevat voisivat mennä kirkossa naimisiin, koska se on vasten Raamattua.

Suomessa on jo tasa-arvo ja samaa sukupuolta olevat voivat rekisteröidä parisuhteensa, mutta jos he vaativat saada mennä kirkossa naimisiin, se ei ole oikein koko Luterilaista uskontoa kohtaan. Nyt on  jo nähty ikäviä seurauksia kirkolle joka on ainoa lohtu monelle vanhukselle, sairaalle, vammaiselle ja tarjoaa tukea vähäosaisille. On hyvyyden ja moraalin perusta.

Jokaisessa työpaikassakin toimitaan työpaikan sääntöjen mukaan, ja niin myös kirkossa tulee olla. Mikäli laki menee läpi seuraa tästä ikäviä asioita koko yhteiskuntaan, uskoville ja lapsille.

 

Monet ovatkin jo allekirjoittaneet adressin Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys

joka löytyy täältä: http://www.adressit.com/avioliittolaista_suoritettava_kansanaanestys

Käythän sinäkin laittamassa adressiin nimesi. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat