Homous johtuu riivaajahengistä

Vierailija

Kukaan ei synny homoksi. Jos ihminen elää synnissä niin pahat henkivallat vaikuttavat ihmisen elämässä. Ne vaikuttavat ihmiseen ja voivat tehdä ihmisestä mm. homon.

Luterilaisen kirkon piirissä tunnettu Pirkko Jalovaara on ajanut ihmisistä ulos riivaajahenkiä. Jalovaara on ajanut ihmisistä ulos myös homoutta aiheuttavia henkiä. Myös yhdysvaltalainen Bob Larson ajaa ulos riivaajahenkiä.

Riivaajat eli demonit ovat langenneita enkeleitä. Lucifer eli Saatana oli enkeli joka kadehti Jumalaa ja aloitti kapinan taivaassa Jumalaa vastaan. Lucifer sai puolelleen kolmanneksen enkeleistä. Saatanan enkelit vaikuttavat maailmassamme.

Tässä videossa mies parantuu homoudesta kun Bob Larson ajaa hänestä ulos riivaajahengen:

https://www.youtube.com/watch?v=2tC55sf-Wt8

Kommentit (4)

Vierailija

Jalovaara, tuo sairaiden ihmisten kustannuksella rikastunut huijari. Siinä vasta esikuva meille kaikille!

Homous johtuu riivaajahengistä yhtä paljon kuin älykkyysosamäärä johtuu ihonväristä.

Vierailija

Mieluummin rehellinen homo joka hyvä ihminen, kuin sadistinen psykopaattikaappihomo, joka (yhteisö)vainoaa, esittää naista eri nikeillä kirjoitellessaan keskustelupalstoille, sekä kadehtii tuntemiltaan naisilta heidän puolisoitaan, paljastaen tämän kun kirkuu kimeästi, miten toisen elämä on liian prinsessaa, oikeasti tietämättä mitään ja pyrkien tuhoamaan manipuloimasn ja värväämään haittaa

Vierailija

Aiii-van sanoi  jenni taputtaen yhteen ehkä jopa kahteen asti pieniä pulleita handujaan. Juupatijuu ja lesbouskin lähtee kun naisen kohdalle osuu kunnon mies sellainen oikea mahtisonni joka näyttää miten ihmeellinen se mesi- meisselin voima on. *haukotus*

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat