Kommentit (4)

Vierailija

Hyvästä alustuksesta huolimatta lopussa mainitut ohjeet ovat taas taattua Me Naiset -lehden seksismiä. Eli miehen pitää lisätä romantiikkaa samalla kun nainen voi vain keskittyä kuuntelemaan omaa kroppaansa. Jos tutkimusta tulkittaisiin tasapuolisesti, silloin naisia pitäisi tietysti ohjeistaa vähentämään romantiikan määrää suhteessa, koska miehet eivät siitä kiihotu.

Vierailija

Näääh!111 Olisiko kuitenkin parasta vain sanoa emännille notta otappa muikkeli tiukka ote keittiönpöydän reunoista niin vedetään tuo hame pään yli ja sitten nostat sitä pelastusvenettäsi hieman paremmin hollille kun tuntuu että kohta uppoaa tuo titanikki jäävuoreen. Siinä voisi sitten samalla laittaa vaikka grammarissa soimaan romanttisesti:

http://www.youtube.com/watch?v=RhI9qbdJokk

Vierailija

Olisiko kenties niin, että miehille romanttiset tunteet syntyvät itse koettuna eikä sivusta videoklippejä katsellen. Naisille romanttisuus on paljon pinnallisempaa, kun taas miehet ovat kautta historian panneet henkesäkin alttiiksi naisten edestä. Historia kiihottaa miehiä, sillä se synnyttää heissä johonkin kuulumisen tunnetta.

Wanker

Yleensä se lopahtaa siihen, että miehen pitää tehdä kaikki aloitteesta lähtien

saamatta koskaan samanlaista vastakaikua.
Miehen romanttiset yritykset kun eivät ikinä kelpaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat