Kommentit (6)

Vierailija

Eiköhän kyse ole ollut kuohuviinistä tai todennäköisemmin ihan perus valkkarista. Veikkaan kyllä olutta. Mutta kun pitää olla niin ladyä niin onhan se samppanjaa :D Fakta vain on, ettei samppanja ole alkoholin suurkuluttajien juomaa, se on niin iljettävää ettei siitä pysty dokaamaan kukaan!

Vierailija

Olikohan todella samppanjaa? Veikkaisin kyllä halvinta kuoharia, jos edes sitä. Onko tällaiset jutut muutenkaan Me Naiset-lehden tasoa. Olen pettynyt

Vierailija

No ei sitä samppanjaa dokata vaan nautiskellaan pitkin iltaa. Et ilmeisesti ole maistanut kunnon samppanjaa, se ei ole yhtään iljettävän makuista, kun ei ota liikaa!! Suomalaisilla on jotenkin vääristynyt käsitys alkoholin käytöstä;  ja ei muuta ymmärretä kuin pää täyteen, ja sitten alkaa se örvellys..

Vierailija

Tottakai shamppanjaa, sen juominenhan ei ole ryyppäämistä. Oikeasti on tainnut mennä jotain muuta. Ei ole alkoholisti, vaan viihdekäyttäjä, mutta kuitenkin riippuvainen ja menettänyt töitä viinan vuoksi. Noloa ja säälittävää kaunistelua, S.I. onnistuu huijaamaan vain itseään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat