Azuro-matkat Turkkiin

Vierailija

Tuli tarjous Azurolta: Antalya-Konya-Kappadokya 199 e/hlö. Varattiin, hinta oli 199 e + polttoainelisä 19 e = 217 e/hlö. Perillä selvisi, että oli 'pakko' ostaa 249 e/hlö paketti, sisältäen lounaat, illalliset ja pääsymaksut, koska ei voinut omatoimisesti saada mitään noista. Hinta siis 466 e/hlö.  Kaikki ruokajuomat ja kahvit tuli ostaa erikseen, noin 20 e/pv/hlö eli yhteenä 706 e/hlö. Ostimme Kappadokyassa lisäksi 150 e/hlö kuumailmapallolennon, hinta koko matkalle meillä siis yhteensä 856 e/hlö.

Plussaa: Kuumailmapallolento, nähtiin muutoinkin paljon historiallisia paikkoja, opas selosti historiaa hyvin paljon. Turkkilaisessa illassa Kappadokyassa oli taidokkaita kansantansseja.

Miinusta: Viikko tiiviisti bussissa samojen ihmisten kanssa, päivät 7-23.30, ei jäänyt aikaa nauttia hotellien sisäaltaista (ulkoaltaissa liian kylmää), saunoista yms. Ei voinut jäädä omatoimipäiville, koska hotellit vaihtuivat koko ajan. Jokiristeilyllä ei uskaltanut syödä lounasta, koska se tuli teltasta, ei ollut hygieenistä, kuumaa jne. Puolet bussin väestä sairastui vatsatautiin, yksi joutui 2:ksi yöksi tiputukseen sairaalaan. Jokiristeilyllä oli 1 tunti aikaa ostoksille märistä myyntipaikoista. Lounaat matkan aikana eivät olleet hygieenisesti käsiteltyjä. Viimeisessä hotellissa Lake & River Sidessa ei ollut mitään tarjottimilla päivällisellä ja aamiaisella, sinne kannattaa mennä heti kun avautuu eli aamukuudelta.

Opas vei joka päivä hänen sopimiinsa ostospaikkoihin: matto, keramiikka, kulta, nahka. Näissä tuottet olivat ei vain triplasti mutta enemmän ylihinnoiteltuja, joten jos ei ole kiinnostunut niistä, kannattaa varautua odottelemaan 2-3 tuntia/pv parkkipaikoilla, kuten me teimme.

Kommentit (2)

Vierailija

olimme Azuro matkalla 14-21.11 2014 .Vaasasta Antalaya/Pamukkale.Mielestämme 249e maksavaa VIP pakettia ei kannata ostaa.Bussissa istumista,viikon aikana n.2000km!Rahasta annetaan ,lähes aina väärin takaisin,arvaa kenen hyväksi!Hotellit syrjässä keskustasta.Vaikka halpa hinta houkuttaakin,emme suosittele.

Vierailija

Me lensimme viime viikolla Turkkiin Azurron vieminä Englannin kautta, joten matka-aika tuplaantui. Kone oli huono ja henkilökunta lähes kielitaidotonta ja epäystävällistä.
Matkalla oppaat eivät kummoisia. Etukäteen ei koskaan kerrottu, miten kauan missäkin kohteessa ollaan ja mitä tapahtuu seuraavasi, olit kuin kahlehdittua karjaa.
Hotellit olivat keskellä ei mitään, joten vip-paketti oli ainut tapa saada ruokaa ja nähdä jotain. Hotellien taso oli ok.
En suosittele, mutta jos henkisesti valmistautuu näihin ja saa matkansa tosi halvalla, niin mikäs siinä sitten. Listahintaa älä maksa missään nimessä, kuten minä onneton tein.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat