Kommentit (6)

Vierailija

Kävelijä kävelee melkein muita päin, väärällä puolen kävelytietä tunnelissa portaiden edestä, jne.. Ei ihme että kavahdetaan.

Vierailija

Mitenhän ennen pärjättiin, kun ei ollut vähemmistövaltuutettua väsäämässä videoita hämäräperäisen hupparimiehen seikkailuista?

Vierailija

Huppari on monen nuoren rikollisen "työasu" joten helposti kavahdan sellaista miespuolista henkilöä joka on vetänyt hupun tiukasti päähänsä, oli sitten valkoihoinen tai tumma. Oikeudenkäynneissä rikolliset piilottelevat hupun sisällä. Huonot kokemukset myös voivat vaikuttaa, itselläni on kokemusta mustaihoisen miehen ei-toivotusta lähentelystä ja lähti seuraamaan, oli vaikea päästä eroon ja aika pelottava tilanne. Tuo oli ainoa kerta jolloin minuun on fyysisesti käyty kiinni,.

Vierailija

Nyt oikeesti, näitä tälläsiä pakkosyötetään melkeinpä, mutta jos julkaset lehdessä todellisia tilastoja mistään maahanmuuttajiin liittyvästä, jotka eivät osoita onnistunutta maahamuuttopolitiikkaa, nii olet rasistinen paska ja ne jokanen on meidän suomalaisten rasismin ja 'suvaitsemattomuuden' syytä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat