Kommentit (9)

Vierailija

"Sellainen yhteiskunta, joka kohtelee kansalaisiaan lain edessä eri tavoin riippuen heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan, ei ole kehittynyt yhteiskunta."

Siinä tapauksessa Suomi ei ole kovinkaan kehittynyt, koska miehillä on pakollinen asevelvollisuus mutta naisilla ei ole.

Vierailija
Vierailija

"Sellainen yhteiskunta, joka kohtelee kansalaisiaan lain edessä eri tavoin riippuen heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan, ei ole kehittynyt yhteiskunta."

Siinä tapauksessa Suomi ei ole kovinkaan kehittynyt, koska miehillä on pakollinen asevelvollisuus mutta naisilla ei ole.

Nyt menee jollakin kyllä puurot ja vellit pahasti sekaisin. Kun puhutaan sukupuolineutraalista avioliittolaista, puhutaan seksuaaliseen suuntautumiseen kohdistuvasta eriarvoistamisesta. Kun puhutaan miesten pakollisesta asevelvollisuudesta, puhutaan sukupuoleen kohtistuvasta eriarvoistamisesta.

Vierailija

Hyvänen aika puoli Suomea työttömänä ja ylimielipuolue jauhaa jauhaa ja jauhaa samaa asiaa...Antakaa niille naimalupa loppuu tämä jähinä...kiitos piste ja pilkku Kokoomus on todella  puolueena ollut ylimielinen monta vuotta mennyt  kansaa vähättellessä  ..loistaa oikein ylimielisyys ..ketä tuo puolue oikein edustaa kopsakuutta ja ylpeyttä ei ennen ollut  kukaan ei  sanonut toista heikommaksi ainekseksi ym..olkoon  puolue mikä tahansa...onneksi  tulee vaalit todella toivon että kopsakkuus häviää ja saamme uutta rehtiä tyyppiä hoitamaan meidän asioita!Puolutukia maksetaan mielttömiä määriä noille verovaroista mihin hitton nekin rahat menee? ja kaiken huippu maksamme heikompana aineksena noiden pikkujoulutkin ryypätköön omillaan..

Vierailija
Vierailija

Heh, jaana kiristää avioliitottomuudellaan. Who cares?

Ihan älytöntä kertätä   irtopisteitä mitä hittoa Jaanan  naiminen  tähän lakiin kuuluu ketä edes kiinnostaa?oikeasti..tuo asenne mie mie mie.. mut ei voi mitään huhu !

Vierailija

Joo Jaana, avioliitto on miehen ja naisen liitto. Jos homoille haluaa liiton, niin nimetkää se ainakin eri tavalla. Nämä ovat periaatepäätöksiä, jotka johtavat mm. kritittyjen vakaumuksesta aivan samalla tavalla kuin puolestapuhujat vaativat lain edessä tasaveroisuutta. Totta, olen samaa mieltä, että olisi periaatteessa hienoa, jos jokainen kansalainen olisi lain edessä saman arvoinen. Tämä ei kuitenkaan tule koskaan kai toteutumaan, sillä aina on niitä, jotka jäävät jalkoihin. Edellinen ei ollut puolustus vaan yleinen toteamus. Sen sijaan se, millä puolustan kantaani on, että avioliitto-instituutio on heterosuhteen instituutio, jonka juuret ovat syvällä kulttuurissamme ja uskossamme myös, siksi homopareille olkoon omat instituutionsa. Toisekseen, adoptio-oikeus homopareille on myös kyseenalaista. En kannata.

Vierailija

Ilta-Sanomat on löytänyt eduskunnasta jo 101 kannattajaa. 

Laki näytää menevän läpi melko selvin numeroin.

Kiintoisaa on enää persujen äänestyskäyttäytyminen.

Persut on ainoa puolue, jossa vaaditaan puoluekuria - tai ainakin Timo Soini vaatii raivokkaasti.

Ryhmässä on (ainakin) kaksi edustajaa - Anne Louhelainen (Hämeestä) ja

Arja Juvonen (Uudeltamaalta), jotka kannattavat sukupuolineutraalia avioliittoa.

Lakivaliokunnassa asiasta on äänestetty kaksikin kertaa ja tulos oli molemmilla kerroilla 9 - 8 vastaan.

Persujen edustaja valiokunnassa on Arja Juvonen, mutta molemmilla kerroilla hänet pakotettiin / houkuteltiin / suostuteltiin luovuttamaan paikkansa Mika Niikolle, joka käänsi äänestystuloksen nurinpäin.

Juvonen aikoo äänestää perjantaina.

Veikkaan. että Louhelainenkin pitää äänestäjilleen antamansa lupauksen ja saapuu huomenna eduskuntaan.

Kiintoisa on persujen ryhmän tilanne. Soinille avioliitto on katolinen sakramentti eikä hän hyväksy tasa-arvoisuutta ihmisten kesken.

En tiedä, miten Soini yrittää kiristää / maanitella / lahjoa ryhmän edustajia, mutta uskon, että Soinin eduskuntaryhmän kesäkokouksen julistus pitää: "Persut eivät myy persettään!" 

Juhani Tanski

Vierailija

Homojen rakkaudesta jotain: Homosuhteissa erotaan enemmän kuin heterosuhteissa. Tästä oli jokin aika sitten Hesarin sekä Aamulehden teettämät tutkimukset. Hiljattain eräs nainen joka oli Setan ja lesbojen asialla, oli huolestunut lesbojen lisääntyneiden erojen määrästä. Homo-ja lesbosuhteissa parisuhdeväkivalta on kaksi kertaa yleisempää kuin heterosuhteissa. Tästä on olemassa tutkimustulos, jota vahvistaa myös muutama vuos sitten meidän poliisi-tv.n dokumentti. On myös todettu että sellaiset mieshomosuhteet kestävät paremmin, joissa annetaan kumppanille lupa mennä vieraisiin. Tällaisia suhteita harrastaa erään tutkimuksen mukaan noin puolet mieshomoista. Jotta sellaista rakkautta, jossa ei edes pyritä uskollisuuteen. Mitään tekemistä rakkauden kanssa ei ole myöskään sillä, että esim Tampereella ja Hesassa eräiden gay-baarien takahuoneissa on varattuna sänky satunnaisia akteja varten. Eikä silläkään ole mitään tekemistä rakkauden kanssa että Hesassa homojen suosimaan saunaan oli jouduttu asettamaan vartijat, koska siellä oli harrastettu seksiä. Leif Nummelan väitteen mukaan, joka ilmeisesti perustuu tutkimustuloksiin, homoista noin 90 % antaa piut paut koko avioliitolle.  Jos homoja on noin 2 %, niin todella rakastavia homoja saa kyllä etsiä. Kyse on enemmänkin himosta, kuin siitä vastuullisesta uhrautuvasta rakkaudesta, johon avioliittoon mentäessä sitoudutaan. Lisäksi on paljon homoja jotka haluavat pitää avioliiton vain miehen ja naisen välisenä, ja nämä homot suhtautuvat myös homojen adoptioon kielteisesti. Kun tämän kaiken laskee yhteen, niin vaikuttaa tosi kummalliselle että tämä erittäin pieni vähemmistö, josta suurin osa ei edes halua mennä avioliittoon, saa monet yhteiskunnat sekaisin. Onneksi kuitenkin ylivoimaisesti suurin osa maailman ja Euroopankin valtioista ei näe homoliittoja tarpeelliseksi. On ilmeisesti niin että tämä homotuputus on tärkeämpää joillekin ideologisista syistä, kuin mitä se olisi homoille itselleen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat