Kommentit (2)

Vierailija

Onneks olkoon, että levitätte vain joidenkin jenkkilehtien aloittamaa "troll army" -sanomaa:

http://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2014/06/04/hunting-for-paid-russian-trolls-in-the-washington-post-comments-section/

http://www.theatlantic.com/international/archive/2014/08/the-kremlins-troll-army/375932/

Noiden juttujen jälkeen samat jutut alkoivat pyöriin Euroopassa ja Suomessa. Kyseessä eivät ole mytologiset trollit vaan yksinkertaisesti pro-Kremlin, pro-Putin tai pro-Venäjä -tyypit.

 

Trollit tunnetaan kristinuskon vastustamisesta inkvisition aikaan. Trollit siis puolustivat omaa kulttuuriaan. Trollit ovat mm. patriotismin esikuvia. Patriotismihan näkyy parhaiten Ukrainan suurimpien puolustajien käyttäytymisessä (mediassa "uus-natsit"), eli tavallaan trollit ovat meidän puolella. Trollit puolustavat Ukrainaa Putinin höyrypäisyydeltä. Putin on perseestä.

Vierailija

Ai että "irvikissat". Valitettavasti kyllä osa toimittajistakin on toiminut sitten irvikissoina ja me miehet yhdessä olemme olleet irvikissoja, kun olemme yhdessä puhuneet kuinka välillä yli menevä feministien toiminta on ärsyttänyt meitä ja miehet saaneet syyttä liiaksikin kuraa niskaan. Kiva että te pidätte tällaista toimintaa trollauksena. Tiedoksi että miehilläkin on rajansa mitä kaikkea pitäisi ja jaksaa sietää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat