Se on ohi! 8 arkipäiväistä merkkiä paljastavat, että on aika erota

Kommentit (7)

Vierailija

Ai että koska olisi aika erota - onneksi mikään noista kriteereistä ei täyty edes 25 yhteisen vuoden jälkeen! Monen isonkin ongelman yli pääsee kun miettii mikä toisessa aikoinaan viehätti, mutta tärkeintä on puhua ongelmista siinä vaiheessa kun ne eivät ole vielä kerrostalon kokoisia. Valitettavan usein kuulee eroista, joissa toinen osapuoli saa tietää ongelmista silloin kun toinen on jo päättänyt lähteä.

Katsokaa itseänne peiliin

Mikä ihme negatiivisuus tätä maata oikein riivaa. Jatkuvasti tehdään lehtijuttuja ja tv ohjelmia siitä miten parisuhteen saa päätettyä keinolla millä hyvänsä. En silti tarkoita sitä, että jos parisuhde ei toimi, niin siinä sitten pitäisi väkipakolla olla. Mutta silti.

SairasYhteiskunta

Sairasta pönkittää tallaista ajattelua julkisesti. Tässäkin maassa surua ja katkeruutta riittää ja monille avioero on kuolemaakin rajumpi kokemus. Mitä kevytmielistä siinä on? Vihapuhetta koko teksti.

Vierailija

Kerta toisensa jälkeen samankaltaisia "elämänohjeita". Aivan kuin epätoivon vimmalla etsitään "sitä oikeaa", jossa kaikki palaset loksahtelevat kohdalleen. Heti kun ensihuuma haihtuu ja arki astuu kuvioihin, aletaan etsiä vikoja toisesta, kun ei olla tyytyväisiä omaan peilikuvaan. On kivuliasta kohdata oma keskeneräisyytensä. Paljon helpompaa on suunnata energia itsestä poispäin. Monen ongelma nykyaikana on juuri tämä onnellisuuden tavoittelu, jota meille niin ansiokkaasti markkinoidaan. On vaikeaa hyväksyä elämä elämän ehdoilla ja tyytyä siihen, mitä on, jos kuitenkin nurkan takana on "jotain parempaa." Väkivaltaiset ja sairaat riippuvuussuhteet ovat tietenkin asia erikseen. Karu tosiasia on, että onnea ja tasapainoa ei voi kukaan toiselle antaa, jos sitä ei toisella ole omasta takaa. Aika paradoksaalista on, että mahdollisuudet parisuhteessa onnistumiseen ovat hyvät silloin, kun sitä ei välttämättä tarvitse.

Vierailija

Mikään naistenlehtien maksettu leikkimielinen vinkkijuttu ei kerro milloin kenenkin täytyy erota. Hävetkää te, jotka tällaisia edes laaditte.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat