Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Minusta se vaan on helvetin itsekästä viedä mukanaan pienet lapset, joilla koko elämä edessään. Ja ihmettelen suuresti, miten tällaisia ihmisiä puolustavia löytyy? Ok, jos maailma on paska paikka, tapa ittes, mutta anna lasten elää. Multa ei tipu tasan yhtään sympatiapisteitä tämmösille, ja Mannista en arvosta enää tippaakaan. Ajatelkaa isää, isovanhempia, läheisiä. Sairas teko 'äidiltä'. Ei tulisi mielen viereenkääm satuttaa omaa 1,6 vuotiastani!

Vierailija

Mieleltään terve ihminen ei KYKENE tappamaan omia lapsiaan. En suo minkään asteista ymmärrystä niin tehneelle ihmiselle. Mitä niin pahaa lapset olivat tehneet, että äitiä pitäisi ymmärtää, nukkuneet huonosti?

 

Miltä mahtaa isästä tuntua tällä hetkellä.

Vierailija

Väsynyttä äitiä pitäisi auttaa, se on aivan totta, mutta kaikille ei apu kelpaa. Suomalainen nainen on, tai luulee olevansa,  hyvin usein niin vahva, ettei hän apua tarvitse. Viimeiseen asti yritetään pärjätä yksin  ja väsyneenä. Olen tuttavapiirissäkin tällaista nähnyt. Surullista.

Vierailija

Ymmärrän edellisiä kirjoittajia, sillä varmaan kaikilla lapsellisilla ja lapsettomillakin ensi reaktio on juuri tuo: miten kukaan voi tehdä tuollaista ja minä en koskaan tekisi mitään tuollaista. Katrin pointti on kuitenkin ajattelemisen arvoinen: emme me tietenkään tiedä, mitä tämän äidin päässä liikkui, mutta lienee jokseenkin todennäköistä että sekaisin hän oli eikä normaalitilassa. Ja koskapa hän oli autolla liikkeellä eikä esim. bussikuski tai mies häntä estänyt ajoaan jatkmasta, voinemme olettaa, että sekaisin olo ei johtunut viinasta vaan jostain muusta. Olette varmaan kaikki kuulleet, että jo yksi nukkumaton yö vastaa sekavuusvaikutukseltaan noin törkeän rattijuopumuksen ylittävää humalatilaa?  Useammasta nyt puhumattakaan.  Voisiko siinä kenties olla avain, kun kerran kyse oli kahden vaippaikäisen äidistä? 

Totta kai voisin vaikka minäkin sanoa, että on tässä kuulkaa valvottu yks sun toinenkin yö eikä olla ketään tapettu tms. , mutta kuitenkin. Emme tiedä siitä epätoivosta, joka tässä äidissä vallitsi. Kenties masennusta tai muita  mielenterveysongelmia muutenkin? Vaikeaa, todella vaikeaa, eikä vastauksia ole.

 

No, joka tapauksessa kauhistelun sijasta minusta kannattaisi nyt todellakin panostaa tuohon Katrin kirjoituksen loppupointtiin: ei jätetä ihmisiä yksin ja tarjotaan apua - ei pidä edes odottaa sitä avun pyytämistä.

Vierailija

Ei kai tässä siitä ollut kyse että äiti olisi lasten takia väsynyt. Vaan avioliitossa ongelmia, mutasukkaisuutta ym. Ei vaan voi ymmärtää äitiä joka tappaa myös lapset. Mistä hän saattoi olla varma että ne myöskin kuolee. Kosti vaan isälle.

Vierailija

Eilen nouneim tänään ...  kaikkien huulilla ... ihmettelen näitä draamojenratsastajilla ja niillä huomiota hakevilla "blogikirjoittajilla" voin vaan todeta että voin pahoin ... 

Vierailija

Eikös poliisi vasta kertonut että perhelle yritettiin saada apua. Saatiinko sitä järjestettyä taisi jäädä tietymättömille teille. Ongelma kuitenkin jo tiedostettiin. Lasten isä oli toisella paikkakunnalla töissä, ja tämä kumma kyllä, tuntuu luonnistavan ulkomaalaisilta jotakuinkin paremmin.. Heti ei ole ero mielessä vaikka isä onkin viikot töissä toisessa maassa. Surullisinta on pienet lapset joiden elämä jäi niin kesken. Liian lyhyeksi. En näe tässä puolustustuksen aihetta, kun ilmeisesti ilmassa oli julmaa kostonhalua. Vaikka se olisikin tehty kuinka väsyneenä.

Vierailija

Tässähän ei ilmeisesti ollut kysymys väsyneestä äidistä vaan: "Iltalehden tietojen mukaan linja-autoa päin Rautavaaralla ajaneella kotiäidillä oli ollut taipumusta äärimmäiseen mustasukkaisuuteen." Ja tämä selittänee järjettömän teon.

Vierailija

Mene itseesi tyhmä nainen.

 

>mies on perhesurmaaja
Tappakaa se uudestaan ja paskantakaa haudalle!!

>nainen on perhesurmaaja
Lässynlää antakaa ymmärrystä!!! Hänellä oli vaikeaa!

Vierailija

Sinua, Katri, minä en ymmärrä. Miksi nappasit tästä aiheesta itsellesi "kimmokkeen" tulla taas jollakin keinolla julkisuuteen? Kun ei ole ensimmäinen kerta sinulta.... voi hyvänen aika!

Vierailija

Katri vois samastua siihen paholaiseen verrattavissa olevaan elukkaan, ajamalla ite vaikka kallioon. Tätä tekoa ei voi kukaan terve ymmärtää eikä hyväksyä millään tavalla. Itse miehenä ja 2 lapsen isänä en voi millään enkä ikinä ymmärtää tota tekoa. Sympatiaa ei minulta näille heru oli tekijä sitten mies tai nainen.

Vierailija

Kyllä sieltä taustalta löytyy paljon asioita, jotka ovat vaikuttaneet siihen, mitä tapahtui. Äiti oli umpikujassa, josta ei ollut sillä hetkellä toivoa päästä pois. Mieli on nuorena herkkä ja järki ei toimi. Kyllä ymmärrän itsekin vaikeuksia paljon kokeneena nuorta äitiä. Päätös tuli varmaan paniikissa. Surunvalittelut kaikille läheisille.

Vierailija

Mutta oikeesti, kuinka moni meistä edes tarjoaa apua ?  Ja olisiko isäkin voinut hakea ponnekkaammin apua kotiin ? Ja olihan sekin jo osoitus isosta ahdistuksesta, kun äiti ajoi bussin kiinni ja meni "riehumaan" linja-auto sisälle !

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat