Kommentit (2)

Vierailija

Eri ammateissa on eri palkat, jotan palkkaus ei ole tasa-arvokysymys vaan ammatinvalintakysymys.

Suomessa ihan tavallisiin suorittaviin töihinkin vaaditaan nykysisin monivuotinen koulutus, johon opiskelijat valitaan koulutodistusten perustella. Suomessa tyttöjen koulutodistusten keskiarvot ovat keskimäärin numeron verran korkeammat kuin pojilla, joten tytöt valitsevat ensin päältä haluamansa koulutuksen ja pojat sitten kouluttautuvat niille aloille, jotka eivät tyttöjä kiinnosta.

Tämän naisten dominoiman ammatinvalinnan seurauksena Suomessa on monia kansainvälisissä, hyvin palkatuissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä toimivia diplomi-insinöörejä, joiden koulutodistuksilla ei ole ollut mitään asiaa julkisen sektorin taulukkopalkattuun rutiinityöhön johtavaan sairaanhoitajakoulutukseen.

 

Vierailija

"Tiedetään, että naisten euro on Suomessa edelleen 80 senttiä tai jopa vähemmän."

Heti eka lause artikkelissa meni metsään. Nämä feministisen propagandan väittämät on todistettu jo aikoja sitten vääräksi. Miehet tekevät naisia enemmän töitä jonka vuoksi vuosiansiot ovat miehillä suuremmat. Miesten laskennallinen tuntipalkka on tutkimusten mukaan joko yhtä suuri tai pienempi kuin naisilla. Vaan mitä on Me Naiset vaatimassa tämän tasa-arvon korjaamiseksi?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat