Kommentit (1)

Vierailija

Tässä eräs työpaikkailmoitus, johon törmäsin kaverin kanssa. Kyseessä on työpaikka ulkomailla:

Tässä eräs ilmoitus, joka tuli minua vastaan ilmoituksia selatessani. Paikka sijaitsee ilmeisesti Ranskassa, joten jos on valmiutta vaihtaa maata, tuota voisi yrittää:

"Spartoo.fi hakee nyt työntekijöitä toimipisteeseensä Ranskaan.

Etsitkö töitä Ranskasta? Liity Spartoon joukkoon! Perustettu vuonna 2006, nettikauppa Spartoo on Euroopan johtava myyjä kategorioissa lasten kengät, naisten kengät ja miesten kengät, kiitos sen yli 700 merkin (kuten esimerkiksi Converse, Crocs, Reebok, Timberland, Morgan, sekä Mizuno) sekä ja 30 000 mallin (saappaat, tennarit, sandaalit, ballerinat, bootsit, kesäiset rantasandaalit).

Spartoo on joukko henkilöitä, jotka jakavat yhdessä samat luovuuden, ammattitaidon ja innovaation arvot, ja jotka tekevät työtä yhteisen projektin onnistumisen hyväksi.

Spartoo kehittää ja parantaa jatkuvasti toimintaansa yhteistyökumppaneidensa antamien ehdotusten ja mielipiteiden avulla.
Työskentelytapamme rohkaisee tekemään aloitteita. Se tarjoaa poikkeuksetta jokaiselle työryhmän jäsenelle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti yrityksen kehittämiseen.

Me etsimme innokkaita työntekijöitä, joilla on aina innovatiivisia ja kekseliäitä ideoita uusien asiakkaiden hankkimiseksi! Haemme uusia työntekijöitä erityisesti markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Voit tutustua avoimiin paikkoihin klikkaamalla tästä.

 

Mitä luulette, kannattaisiko hakea? Onko kenelläkään kokemusta vastaavanlaisesta työtä ulkomailla?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat