Kommentit (5)

Vierailija

Samahan olisi onnistunut kyllä aikaisemminkin, vai väitättekö ettei huumeita saa laitettua omenan sisään omin käsin?

Tässä lienee koitetaan nostattaa hysteriaa samalla tavalla, kun aikoinaan kulki legenda partateriä sisältävistä karkeista. Tätähän ei itseasiassa ikinä tapahtunut, mutta kaikki varmasti ovat kuulleet tarinat (amerikassa ainakin).

Vierailija

Sissus kun järkyttävää,tuollanen onneksi tieto kulkee,joku näkee ,eteenpäin kertoo ,varottavaa on paljon,en huumeita ole koskaan käyttänyt,jos kahvia,savukkeita,katsota edellä mainituksi tuotteeksi.

Vierailija

Turhaa hysterian lietsontaa ja kohdeyleisökin on mietitty tarkasti valmiiksi (menaiset.fi).

Kannabikseen ei voi kuolla joten mitään pysyvää haittaa noista ei tule kellekkään, pahin mitä voi tapahtua on nukahtaminen.

Nyt kannattaa ihmisten ymmärtää että oikeasti vaarallisia ja tappavia aineita on joka kodissa. Viittaan esimerkiksi parasetamoliin (maksa) tai alkoholiin. 20 grammaa aikuisella parasetamolia aiheuttaa kuoleman. Hyvin helppo lapsen vahingossa syödä tuollaisia määriä. Toksisia aineita joihin on kuitenkin vaikea saada syötyä myrkyllisiä määriä: kahvi ja suola jne.

Omasta mielestäni kannabista ei pitäisi edes myydä tuollaisissa muodoissa jotka lapsi voi sekoittaa normaaliin karkkiin. Pitäisi olla joku laki jossa määritetään että tuollaisia tuotteita ei saa tehdä. Kaikki syötävä kannabis lääkekapseleihin ja niitä nalle karkkeja voi sitten syödä erikseen, vaikutuksen jo alettua.

Nyt tilanne on vähän kuin että muumilimu pullossa myytäisiin lonkeroa. Ei hyvä. Päättäjillä on siellä vielä korjattavaa.

Vierailija

Oikealla puolella olevat vain ovat ihmiselle haitallisempaa ei pelkän sokerin vaan myös kaikkien muoden vaarallisten lisäaineiden "aspartaami" takia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat