Kommentit (2)

Vierailija

Suuremmilla teillä pitää olla melkein heijastinliivi tai välkkyvalo jotta erottuisi paremmin autoilijoille. Otsalamppukaan ei ole pahasta. Ihan hyvä perusjuttu mukana on taskulamppu joka näyttää hämärissä paikoissa sen mihin tallaat. 

Älä lähde pimeään metsään tai puistoon hortoilemaan, jos joku outo hiippari tulee vastaan. Ota hyvissä ajoin ennen ohitusta puhelu jonnekin, sinulla voi hankalalla tieosuudella ihan hyvin olla vaikka sovittu skype-puhelu tms. koko ajan menossa. Itse en ainakaan pitäisi sitä outona vaan auttaisin kaveria hädässä.

Jos vastaan tulee muriseva koira älä pelästy, älä kiinnitä siihen mitään huomiota, mutta jos se on mahdotonta ja yhteenotto vaikuttaa jo ilmeiseltä, kerää kaikki rohkeutesi ja määrää koira kovalla käskevällä äänellä hiljaiseksi ja maahan. Älä jää paikalle mutta älä säiky. Se pilliin kovaa puhaltaminen voisi olla myös kokeilemisen arvoista siinä tilanteessa jos sellainen on. 

Kaikki yllättävää kovaa ääntä aiheuttavat turvavälineet ovat hyviä pimeällä kulkiessa. Luultavasti sellainen ajaisi karhunkin tiehensä. Mutta älähän itse säikyttele muita, kaikkien terveys ei kestä yllätyksiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat