Kommentit (5)

Vierailija

Olipa huono ja köykäinen käännösjuttu...Onneksi tämän tason journalismi ei ole päätynyt paperilehteen asti, kuten Cosmopolitanissa.

Vierailija

tai se että Charlotte sanoo ettei ole koskaan nähnyt alapäätään vaikka aiemmin sarjassa eiistyi alapäämallina ja tuijotti omaa revaansa isolta canvas-taululta...

MehiläispesäkuosisetVerhot

"Samantha kuvailee siinä Chivonia lähinnä tummaihoisiin liitettyjen stereotypioiden kautta. Chivon on hänen mielestään suunnilleen hyperseksuaalinen, suurella peniksellä varustettu ihanuus."

Eihän tämä liity ihonväriin mitenkään, sillä Samantha puhuu kaikista miehistä samalla lailla, seksiobjekteina. Joku musta ihminenkö tämän jutun on kirjoittanut alunperin?

Miten niin, ei muka Mirandaa arvosteta? Millä lailla erityisarvostuksen Mirandan urasta olisi pitänyt näkyä sarjassa? Mirandahan valitteli väsymystä, aikapulaa ja muuta moneen kertaan, ihan inhimillisesti. Lisäksi eivät asu omakotitalossa, vaan Brooklynissä ihan kerrostalossa/rivarissa. Ja koiran lisäksi heillä on kissa, palvelija ja anoppi. 

Vähän teennäinen ja väkisin väännetty tämä artikkeli. Kuvitteellisista hahmoista nyt tällaista... paljon muutakin asiaa jää vastausta vaille, kuten että miten yleensä Carrie elää jollain yhden kolumnin kirjoittamisella viikossa Manhattanilla, ostelee  kalliita merkkivaatteita ja -kenkiä. Voguessakin jopa sai peräti muutaman dollarin sanalta, mutta silläkään ei eläisi. Mutta tää on hei fiktiota...  :)))

Oman elämänsä Samantha

Otatte komedian aivan liian tosissaan! Sehän on viihdettä ja paljon johdonmukaisempaa kuin Trumpin puheet. Minä nautin Sinkkuelämää sarjasta, paljon samaa kuin minun elämässäni. Naisten tekemä sarja naisille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat