Kommentit (5)

Vierailija

Miten niin lapsen ja aikuisen liitto liittyisi juuri homoliittoihin ?  Kyllä heitäkin koskee lait.  Eikä lasten "haluja" oteta huomioon (voivat haluta vaikka muutta kotoa pois 10 vanhana). Yleensä lapsi haluaa samaan mitä vanhempi, kun on tarpeeksi aivopesty.   Lain edessä alle 18 vuotias on lapsi, ja suojaikäraja on  16 vuotta.  Siis jos aikuinen mies harrastaa seksiä 13 vuotiaan kanssa, se on rikos, vaikka se 13 vuotias haluaa.

Vierailija

Tässä varmaan otetaan kantaa  islamilaisten kauhistuttavaan käytäntöön: alaikäisten tyttöjen pakkonaittamiseen. Mutta kuvaan pantu skandinaavin näköinen tyttö, varovaisuuden vuoksi.

Vierailija

Joka kolmas raiskauksesta tuomittu on ulkomaalainen, kertoo Aamulehti.

Vuosina 2006-2009 raiskauksesta tuomituista 34 prosenttia oli ulkomaalaisia. Luvut ovat lehden mukaan pysytelleet vuosia samalla tasolla. Ulkomaalaisia on Suomen väestöstä noin kolme prosenttia.

Erityisesti Lähi-idästä kotoisin olevat nuoret miehet korostuvat raiskaustilastoissa. Etenkin irakilaisten kohdalla luvut ovat synkät: viime vuonna irakilaisia epäiltiin 31 raiskauksesta, mikä on viisi prosenttia kaikista tilastoiduista raiskauksista. Irakilaisia on Suomen väestöstä noin 0,1 prosenttia.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat