Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Lopultakin, kaiken sen odottelun ja pettymysten jälkeen, teillä on varmasti paljon rakkautta annettavana tuolle pienelle. Olen iloinen puolestanne!

Vierailija

Vaalirahoissa huijannut on lorottanut niin monen kansalaiset muroihin

että tuimio saisi olla kovempi. Istumaan tai kovat korvaukset.

Adoptio kytköstä en kannata.

Vierailija
Vierailija

Tuskin sitä edes sinulta kysytään 6/6! Antavat kyllä lapselle paljon paremman kodin kuin moni muu viinalla lotraaja!

Niin, tai omia lapsia siittänyt väkivaltarikollinen.

Vierailija

Vai olisiko heille annettu vauva, jonka geenit voisi johtaa vaikka viinan käyttöön tai väkivaltaisuuteen? Luulen, että on valittu huolellisemmin... huoli on syntynyt jonkin äidin väsymyksestä tms. ja lapsi on huostattu. Näinkin tapahtuu paljon, parempien ja lapsettomien perheiden hyväksi!

Vierailija

Lapsen sijoituksen taustalla on aina tragedia.

Toivottavasti lapsen vanhemman/vanhempian ongelmat selviävät ja hän pääsee turvalliseen kotiin takaisin.

 

Vierailija

En voi ymmärtää näitä ihmisiä.

He ovat julkisesti puhumassa "meidän perheestä" ja "meidän lapsesta". Ovat sanoneet, että haluavat pitää lapsen aina.

Eivätkö he siis vilpittömästi tahdokaan, että lapsen oikeat vanhemmat pääsevät jaloilleen, huostaanotto voidaan purkaa ja että lapsi pääsee oikeaan kotiinsa? Eikö se olisi kuitenkin lapselle parasta? Vai onko kyse siitä, että tämä Taiveaho/Kaikkonen pariskunta on niiiiin kärsinyt, niin kaunis ja hyvin toimeentuleva? Siinä taitaa biologiset vanhemmat jäädä kakkoseksi.

Onko tämän lapsen tarkoitus tehdä Kaikkonen ja Taiveaho iloiseksi ja hoitaa lapsettomuuden traumaa? Eikö se ole itsekästä? Vai eikö tätä saa edes kysyä?

Monelle vanhemmalle kyvyttömyys huolehtia omasta lapsesta on iso tuska. Eivät kaikki huostaanotettujen lasten vanhemmat ole tunnekylmiä välinpitämättömiä huumehörhöjä, jotka vain hakkaisivat lapsensa puolikuoliaiksi. On erittäin ikävää, että kommenteissa annetaan ymmärtää, että Taiveahon/Kaikkosen kotiin sijoitetun lapsen vanhemmat oletetaan tällaisiksi.

 

 

Vierailija

Ei taida lapsen oikeat vanhemmat uskaltaakaan toipua!!

Vanhemmathan lynkattaisiin, jos riistävät tältä julkisuuden lemmikkipariskunnalta tämän ihanan lapsen ja tämän täydellisen perheonnen.

 

Vierailija

Sellaiset ihmiset eivät näyttäisi ymmärtävät tätä Kaikkosten nykyistä onnea, kun itselle kaikki asiat lapsensaannista lähtien, on hoitunut ilman huolia ja monen vuoden odottamista. Ja tosiaan kaikki sijoitetut lapset eivät palaa koskaan vanhemmilleen takaisin. Mikä jollekin lapselle voikin olla varmasti iso onni, ettei näin tapahdu. Sen tietävät kyllä mitä ovat lähtöisin.

Harmi että Kaikkosten tapauksessa on paljon myös kateuspuhetta mukana.

Vierailija

Toivottavasti vauva pääsee mahdollisimman pian takaisin oikeiden vanhempiensa luo. Minusta tämä on ihan väärää lapsettomuushoitoa Taiveaholle ja Kaikkoselle, jotka selkeästi eivät käsitä mikä sijaisvanhempien rooli on lapsen elämässä: huolehtia lapsesta kunnes biologiset vanhemmat kykenevät siihen itse. Tulee mieleen nukkeleikit tuosta Satun ja Antin suhtautumisesta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat