Kommentit (5)

Vierailija

"Parempi näin.Toivoa paremmasta kun ei enää ollut."

Uskomattoman kylmä kommentti Aitolehdeltä, joka hylkäsi siskonsa pari vuotta sitten.Kyllä parikymppisellä nuorella naisella olisi todellakin ollut vielä toivoa, huumehelvetistä on selvinnyt siellä paljon kauemmin aikaa viettäneet vanhemmatkin ihmiset.

Martina olisi voinut surra siskonsa kuoleman ihan yksityisesti.Kaikesta ei tarvitse avautua ja kaiken ei pitäisi olla kaupan.

 

 

 

 

 

Vierailija

Onpas se Martinan elämä nyt haastavaa ja rankkaa.

Viime kuukausien aikana Martina on rattijuoppoillut ja menettänyt korttinsa, ajanut hurjaa ylinopeutta pienet lapset kyydissä, "eronnut" ja tullut "petetyksi" suhteessa joka on ollut aika päiviä sitten ohi. Onnistunut myös saamaan taas uuden ulosottomerkinnän , onhan se niin paljon kivempaa ostaa merkkituotteita ja esittää rikkaampaa kuin on, kuin maksaa laskut.

Siskon kuolema on ikävä tapaus, mutta silläkin on onnistuttu rahastamaan ja saamaan julkisuutta. Lähinnä tulee mieleen, että kuolemalla haetaan säälipisteitä ja käännetään huomio pois viimeaikojen törttöilyistä ja Martinan värikkäästä menneisyydestä.Martinallahan on uusi ohjelma, jonka katsojaluvut on pahasti laskussa. Väkivallasta ja rattijuoppoudesta tuomittu salarakas ei vaan jaksa kiinnosta ketään positiivisessa mielessä.

 

Vierailija

Stefan on eronnut Martinasta jo kesällä 2012 jolloin hän muutti Hankoon. Pettämisestä on aivan turha puhua tuossa menneessä "suhteessa". Stefan on ollut vapaa tulemaan ja menemään jo 2 vuotta joten ihan turha tuon naikkosen on leikkiä petettyä!

Thermannin perhe ei koskaan hyväksynyt Martinaa joukkoonsa eivätka hyväksyneet Stefanin ystävätkään! Ero oli kaikille Iso helpotus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat