Kommentit (6)

Vierailija

Näyttämisen halua Alamuddinilta että sai napattua useiden mielestä maailman tavoitelluimman poikamiehen...? Clooney on jossain vaiheessa kai sanonut ettei menisi koskaan naimisiin. Sai tuleva Mrs Clooney todistaa asian koko maailmalle sekä Clooneylle itselleen että asia on juuri päin vastoin.  :)

Vierailija

Clooney on edelleen mainostetuin papparainen. En oikein ymmärrä, miksi Alamuddinista puhuttaessa muistetaan mainita Clooneyn exien ammatit (exät ovat muuten onnekkaita, kun ovat Georgesta päässeet eroon). Alamuddin on älykäs, mutten ihan ymmärrä mikä Clooneyssä vetoaa - pankkitilin saldon lisäksi siis. Varmasti Alamuddin olisi ennen pitkään löytänyt oman ikäistä seuraa. Amal näyttää kuvissa ihan Georgen tyttäreltä.

Vierailija

Ehkä Clooneyllä oli kiire naimisiin kun alkaa jo ikäkin painaa. Nyt sentään vielä kelpasi itseään huomattavasti nuoremmalle naiselle, muutaman vuoden päästä olisi tilanne voinut olla toinen.

Vierailija

Pahoin pelkään, että Amalin todellinen älykkyys selviää Georgelle lopullisesti vasta siinä vaiheessa, kun eropaperit lyödään pöytään ja merkittävä osa omaisuudesta siirretään rouvan tilille. Tähän menee n. 3-5 vuotta.

Vierailija

"Alamuddin on älykäs, mutten ihan ymmärrä mikä Clooneyssä vetoaa - pankkitilin saldon lisäksi siis."

-Alamuddin palkkiot on kuule sitä luokkaa, ettei sen takia ole tarvinnut Clooneyn kanssa naimisiin mennä. Rikkaaasta suvusta peräisin.. Charmi siinä on varmasti enemmän vetänyt puoleensa, ja se että Clooney on saanut häneltä ennen pakit.. mutta ei silti antanut periksi..! Suomalaiset eivät osaa ajatella muuta kuin yhden pankkitilin päälle. Siksikö suomessa erotaankin niin paljon?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat