Kommentit (3)

Vierailija

Ilman viimeistä kappaletta artikkeli olisi ollut ihan mega-ahdistava. Onko tämä todella työelämämme suunta? Eikö työntekijän pätevyydellä ole enää merkitystä? Ei ihme, että niin monet haluavat nykyään ryhtyä start-up-yrittäjiksi ja luoda oman työpaikkansa, jos meno on tällaista.

Vierailija

Stubb on hyvä esimerkki siitä, että kun puuttuu substanssi niin mikään ei auta. Pinnallisia Helsinkiläisiä vielä on helppo jymäyttää pelkällä ulkokuoren fiksailulla, mutta kokonaisen kansakunnan tasolla tyhmyys ei ole (vielä) niin vallallaan että moinen jymäytys menisi läpi. Katsokaa Stubbin track recordia, kokoomuksen kannatus on alimmillaan 40 vuoteen.

Vierailija

Enpä usko, että näin yksiselitteistä on. Toki ulkonäöllä on vaikutusta, mutta ei se kyllä ainoa keino ole edetä töissä. Mm. jouduin samaan työhuoneeseen lihavan ja epäsiistin miehen kanssa. Hän valitteli kovasti, kun ovet ei avaudu työelämässä. Sen lisäksi, että hän oli oikeasti epämiellyttävän näköinen (mietin aina, että syö varmaan illat pitsoja ja makaa vaan sohvalla) hän oli myös tökerö käytökseltään ja ei ymmärtänyt normaalia puhetta, vaan jouduin tankkaamaan asioita hänelle. Oli myös hermostunut ja ärtynyt koko ajan. Että luulen mm. hänen tapauksessaan ulkonäkö ei ollut mikään este, vaan käytös. Kyllä ulkoinen olemus kertoo paljon ihmisestä. Ei tarvi olla pintaliitäjä ja super kaunis, mutta tottakai kauniit tulee esille ja ovat usein itsevarmempia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat