Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Viva La kebab!!! Taidankin heti lähteä metsästämään kebab-eläintä suomen villistä luonnosta, että saan suuren rakastaja vatsan itselleni...

Vierailija

Tämä tutkimus oli tehty Turkissa, uskotaan. Ehkä ne pienet kebabvatsaiset ählyt jaksaa pomppia, mutta entäs miehenmittaiset yli 180 senttiset ?

Vierailija

*prttt*Kyllä ainakin tällaisella yli 180 cm pitkällä ja hieman alle satakiloisella ja melkoisen rumalla miehellä on vaikeuksia pystyä tuohon 7,3 minuuttiin, koska eihän sitä mitään kovin kiihottavaa naista pysty edes iskemään. Ensin on vaikeuksia saadaa pikkuveikkaan tarpeeksi ryhtiä kun ilettää, pelottaa ja huimaa, sitten kun viimein pääsee ineen niin pakkohan se on yrittää pelkän mekaanisen hankauksen kautta suoriutua ja suomalainen nainenhan ei ole mikään kovin tiukka tällaisella miehelle joka ei ole varustettu ruohonsyöjien vehkein. Siinä on mielikuvitus ja anti-latino lantio kovilla kun ei ole luonnollista rasvaisuutta pyöritellä kuin silmiä. Tunteja kuluu helposti ja vasta kun pystyy meditoimaan itsensä henkisesti jonkun pornotähden yms hetekkaan voi pieni kiimatipan kyynel herahtaa turhautuneen yksisilmäisen nenään ja siitä laukeamiseen ainakin saman verran.  Kyllä siinä sitten kotona on itku herkässä kun miettii miten yksin sitä taas oli sängyssä, onneksi suomalaisellakin naisella on pulssi mistä ainakin tietää onko se hengissä aktin aikana ja jotkut ovat aika kovia kuorsaamaan jos niitä ei käännä kylkiasentoon se on usein kyllä vaikeaa, vaikka voimaa olisikin.

Yksnaikkonen

En ole kirjoituksen kanssa samaa mieltä. Mielestäni löllyvä maha on järkyttävä seksiaktissa. Ja maha on tiellä ja inhottaa pehmeällä lötkymisellään välissä. Hyi! Pitäkää itsenne kunnossa miehet, niin seksikin kelpaa naisille paremmin.

Tyytyväinen

Meillä löytyy työllä hankitut lihakset ja rasvaakin, ja mieheni kestää helposti vähintään sen 40 minuuttia ja enemmänkin. Välillä vaan himmataan jos käy liian kuumaksi.
Kaiken kaikkiaan hyvinvointi ja itsestään huolehtiminen lisäävät myös toimintaa makkarin puolella.

TheMan67

Läski miehen ja naisen aktin välissä, oli kumman tahansa, on melko kuvottava juttu. Olen mieletön läskirasisti. Nainen alkaa silmissäni muuttumaan valaaksi, kun alkaa jalkovälivako ja vyötärölinja turvota umpeen. 

Joten reippaasti lenkille naikkoset ja jättäkää ne jokapäiväiset kakut ja viinerit ahmimatta. Muuten ei tämä mies päällenne eksy ;) 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat