Kommentit (4)

Vierailija

Miksi Me Naiset julkaisee tällaisia naisvastaisia artikkeleita? Ja kyllä monet naiset pitävät itseään nuoremmista miehistä. Luutuneita asenteita!

Vierailija

Onko Me Naiset nykyisin naisvihamielinen lehti?? Poimittu juuri typerät kohdat tähän käännettyyn artikkeliin, miksi?

Alkuperäisessä artikkelissa lopussa todetaan näin:

This is just measuring people's opinions, not what they actually go out and do. What you see when you actually look at what people do, you see the realism set in. So these 40-year-old guys ... they people they actually have the courage to actually go out and message are a lot older: it's 30, 35-year-old women.

Jos joku ei osaa englantia, vapaa suomennokseni:

Tämä mittaa kuitenkin vain ihmisten mielipiteitä, ei sitä miten he itseasiassa oikeasti toimivat. Oikeassa maailmassa toimiessa kehiin astuu realismi. Niinpä nämä 40-vuotiaat miehet... oikeasti ne ihmiset joiden kanssa heillä itseasiassa on rohkeutta mennä ulos ja  kenelle he viestivät ovat paljon vanhempia (kuin jutussa korostetut 22 veet): niitä ovat 30 - 35 -vuotiaat naiset.

Me Naiset, naisten asialla?? olisi voinut tuoda tämän positiivisemman seikan esiin, eh?

Vierailija

Kaksi ylläolevaa kommenttia ovat todellisia aivopierujen helmiä. "Naisvihamielisyys"? Vastakkainasetteluahan tapahtuu tässä nuorten ja vanhempien naisten välillä - mitä naisvihamielisyyttä se on?

Onko Me Naiset -lehden tehtävä suodattaa informaatiota ja tutkimustuloksia siten, että vanhat leidit (eli Naiset) eivät kokisi asemansa olevan uhattuna? Joka numerossa tulisi varmaan julkaista tarina Raijasta, 50v, joka on yhä viehättävimmillään miesten silmissä. "Siinä jäävät parikymppiset tytönheitukat taakse, kun aito viisikymppinen heruttaa toden teolla".

Mikä salaisuus se on, että nainen on kauneimmillaan nuorena? Sama juttu koskee miehiä - mieskin on ulkonäöltään parhaassa terässä nuorena. Keskeinen ero on reagointi "huonoihin uutisiin". Ikää tulee lisää, miehet kohauttavat olkapäitä - "shit happens". Vrt. Naisten reaktio "Me Naiset"-palstalla: "Jumal*uta. Ei helv*tti. Nuori nainen ei kyllä ole minua viehättävämpi. Miesten asenteet on muutettava nyt. Heti."

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat