Erikoisempia Häälahjaideoita

Vierailija

Erikoisempia Häälahjaideoita

        Häät ovat monelle yksi elämän kohokohdista ja tärkeimmistä päivistä. Morsian on pitkään miettinyt hääpukuaan ja kaikkea muuta häihin liittyvää valmistelua. Häihin panostetaan usein suuresti niin rahallisesti, kuin ajallisesti morsiamen ja sulhasen, sekä heidän sukunsa toimesta. Mutta panostavat häihin myös vieraat häälahjojen muodossa. Häälahjan ei välttämättä tarvitse olla arvokas, vaan tärkeämpää olisi löytää jotain tuoreelle avioparille mieleistä tai käytännöllistä. Yleisiä häälahjoja suomessa ovat mm. kodinkoneet, astiastot, raha, kodin tekstiilit ja lahjakortit. Edellä mainittuja annetaan lahjaksi usein ja tuore hääpari saattaakin odottaa saavansa jotain niistä. Perinteisten lahjojen lisäksi voi olla mukavaa yllättää erikoisella häälahjalla!

 

 

       Myös lahjakortit ovat yleensä tavanomaisia elektroniikka-, vaate-ja sisustusliikkeisiin, mutta erikoisempaa lahjaa tavoiteltaessa voisi ainakin sulhaselle lahjaksi toimia pelilahjakortti. Peleistä pokeri on nykyisin yksi suosittuimmista ajanviettotavoista varsinkin nuorten miesten keskuudessa ja lahjakortti pokeripeleihin olisi varmasti mukava yllätys peleistä pitävälle sulhaselle.

       Esittelemme seuraavaksi lahjaideoita kahdelta suomalaiselta elämyksiin erikoistuneelta yritykseltä. Elämys on taatusti erilainen häälahja ja antaa ikimuistoisia yhteisiä kokemuksia avioparille, joita voi muistella vielä vuosien jälkeen. Jos tiedät hääparin uusille ideoille avoimeksi ja kokeilunhaluiseksi, niin voit harkita seuraavia häälahjoja perinteisempien ohella.

       Alla esiteltyihin häälahjaideoihin pääset tutustumaan tarkemmin Kokemuskaupan ja Elämyslahjojen verkkokaupassa.

Illallinen pimeässä kahdelle, Helsinki – 160€

       Haluaisitko antaa hääparille lahjaksi unohtumattoman ravintolaillallisen pilkkopimeässä? Tämä todellakin ainutlaatuinen ruokailuelämys järjestyy Helsingin Cantina West ravintolassa. Pimeässä ruokailun on sanottu vahvistavan makuelämystä ja se poikkeaa varmasti avioparin edellisistä tavanomaisemmista ravintolakokemuksista. Lahja sisältää viiden ruokalajin ateriat kahdelle yllätysruokalajein pimeässä ravintolassa.

Kesäkauden lento kuumailmapallolla kahdelle, Helsinki/Pori – 470€

      Tämä elämys on hieman kalliimpi, mutta varmasti sitäkin ikimuistoisempi. Kuumailmapallolento kestää 2-3 tuntia valmisteluineen ja lennon aikana ammattitaitoinen lentäjä takaa turvallisuuden. Yksityinen lentohetki korkeuksissa kauniiden maisemien yllä on varmasti romanttinen kokemus.

Fengshui kotikonsultaatio – 250€

       Mielenkiintoinen lahja tuoreelle avioparille on Fengshui kotikonsultaatio, jonka avulla kotia voi sisustaa uuteen uskoon. Fengshui on maailmalla suurta huomiota saanut kiinalainen sisustusoppi, joka perustuu kosmologiaan. Konsultaation avulla asunnon energiat saadaan virtaamaan vapaammin. Yksinkertaisilla ja tehokkailla muutoksilla kodista saadaan viihtyisämpi, avarampi ja tasapainoisempi elinympäristö. Fengshuin varaan lasketaan mm. suurten tähtien luksusasunnoissa ja korkean luokan hotelleissa ympäri maailman. Tällä lahjalla luodaan mukavasti harmoniaa rakastavaisten kotiin ja se on hyvä valinta sisustuksesta innostuneelle parille.

Henkilökohtainen stailaus, Tampere – 419€

       Ennen häämatkaa on hyvä löytää hieman tyylikästä päälle pantavaa. Henkilökohtaisella stailauksella avioparille etsitään molemmille oikeat värit ja heille sopiva tyyli. Naiselle stailaus sisältää myös meikkiopastusta, kulmien muotoilua ja hiustyylin suunnittelua. Lahja on kimurantti siitä syystä, että se voidaan myös ymmärtää väärin(onko tyylissäni vikaa?). Suositeltavaa stailauksen osto lahjaksi onkin vain sellaiselle avioparille, jotka ovat ilmaisseet halukkuuttaan saada tyyliopastusta ja ovat idealle avoimia.

Rakkautta ilmassa paketti avioparille, Hailuoto – 200€ + 80€ esitys

       Romanttinen paketti on räätälöity tuoreelle avioparille ja se sisältää kahden keskistä oloa luonnon helmassa. Kesäaikaan ohjelmassa on melontaretki salaiseen taukopaikkaan, jossa odottaa herkkupöytä valmiiksi katettuna kynttilanvalossa. Ympäröivä luonnon äänimaailma ja lampaantaljoilla päällystetyt penkit luovat illalliseen tunnelmaa. Talvella matka ilalliselle hoituu patikoiden. Jotta tuoreen avioparin romanttinen ilta olisi täydellinen voi sitä maustaa vielä akustisella kitaraesityksellä 80 euron hintaan. Kitaraesitys pitää sisällään kolme rakkauslaulua ja luo viimeisen silauksen yhteiselle kynttiläillalliselle.

Yksityinen sukelluskokeilu kahdelle, Jyväskylä – 272€

 

       Jännittävä ja rauhallinen yhteinen sukellushetki tarjoaa vedenalaista romantiikkaa. Yhdessä sukellettaessa pääsee aviopari myös ottamaan vedenalaisen potretin ja tämä digikuva sisältyy hintaan. Sukelluskokeilu on noin tunnin mittainen sisältäen koulutuksen, varustuksen ja itse sukelluksen. Tapahtuman toteutuksesta vastaa ammattisukelluskouluttaja, joten turvallisuus on taattu. Sukelluskoulut toteutetaan kesäaikaan alkaen kesäkuusta aina elo-syyskuuhun asti.

Kommentit (1)

laurel93

Lahjakortti on kyllä hyvä idea! Tarjosimme eräälle ystävättärelle tuossa taannoin lahjaksi lahjakortin Spartoo nimiseen nettikauppaan. Hän on suuri korkokenkien ja laukkujen ystävä ja hän pääsikin saman tien käyttämään lahjakortin haluamiinsa tuotteisiin vieläpä alen aikana!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat