Lapsitehtailua

Vierailija

Tuli tänään taas erilaiset äidit- ohjelma.

Siinä vasta 25 vuotias Johanna synnytti jo 5:n lapsensa.

Aviomies, Marko on 26 vuotias ja työtön.Elävät pelkillä tuilla ja sosiaalietuuksilla.Ja ennenkuin sairaalasta pääsivät kotiin, puhuivat jo seuraavasta vauvakuumeesta.

Sorry, olkoon vaikka kuinka provoa, niin en hyväksy sitä, että lapsia tehtaillaan tällä vauhdilla ja yhteiskunta, myös minä, maksamme tämän kaiken!

Noin nuoret  vanhemmat eivät ole itse ehtineet paljon veroja maksamaan.Syntynyt vauva oli suloinen ja äiti ja isä hoisivat sitä selvästi rakkaudella, mutta pointti onkin se, että onko tässä mitään järkeä!???

Tälläiset perheet tulevat yhteiskunnalle liian kalliiksi!

Kommentit (2)

Vierailija

Ei tuollaisia perheitä ole kantasuomalaisissa paljoa. Myös monet jäävät nykyisin lapsettomiksi, koska lykkäävät lapsentekoa liian myöhään. Se, että ko. pariskunta on nyt työtön ei tarkoita sitä, että he olisivat ikuisesti työttömiä. Tuo otsikkosi aiheutti kyllä ihan harhaanjohtavan mielikuva, koska sen rinnastaa helposti koirien pentutehtailuun, jossa tarkoituksena on myydä pennut kalliilla. Lapsikauppa on Suomessa laitonta, joten ei kukaan täällä lapsia tehtaile.

Vierailija

Asioihin voi jäädä koukkuun eli additoitua. Joku voi jäädä koukkuun raskaus, synnytys ja pikkulapsihetkeen, mutta lapset kasvavat. Jos huomio kiinnittyy vain uusimpaan tulokkaaseen, silloin tehdään suurta vääryyttä muille perheen lapsille. Jopa kolmelapsisessa perheessa keskimmäinen saattaa jäädä vähemmälle huomiolle. Lapsia pitää kohdella tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti, jotta heistä kehittyisi tasapainoisia aikuisia. Kestää jotakuinkin 20 vuotta siihen hetkeen kunnes perheestä irtaannutaan. Kyllähän jotkut nuoret irtaantuvat kodistaan jo 16-vuotiaina, mutta keskimääräinen aika koulutuksineen vie sen 20 vuotta. Ruokaa, vaatetta, suojaa, melkoinen määrä tarvikkeita ja muuta rekvisiittaa. Joskus on sanottu, että lapsi maksaa miljoonan ja jos ei nyt ehkä euroissa, mutta todella monta vuotta vaatii vanhempiensa täyden huomion. Vauvat ovat ihania, mutta vastuu painaa...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat