Hyvä seksilelu?

Vierailija

Etsin jotakin aloittelijalle sopivaa seksilelua. Olisiko teillä suositella sopivaa merkkiä tai mallia? Ajattelin hankkia sen kaalimadosta, koska sieltä sen saa kaalimato alennuskoodilla kymmenen euroa halvemmalla (laitoin linkin jos joku muukin haluaa käydä ostoksilla) ja toimituksista ei näe, mistä paketti on ja mitä se sisältää.

Onko joku teistä ostanut kaalimadosta jonkun hyvän mitä voisi suositella?

Kommentit (4)

Annivee21

Yleisesti seksilelut on kyllä sellainen tabu, että tosi moni kaveri kokee niistä juttelun hankalaksi. En tiedä miten se onkin niin hankala asia, kun kuitenkin seksi, harrastipa sitä yksin tai yhdessä on todella luonnollinen asia. Itselläni on ollut seksileluja muutaman vuoden ajan. Suosittelisin FeelzToysin tuotteita, mitä saa myös tuolta Kaalimadosta. 

Nykyään netistä tilaaminen on todella helppoa ja useista paikoista saa tilattua tuotteet suoraan kotiin ilman että paketista päälle päin näkee mistä se on toimitettu. Itse asiassa ne oli täällä http://www.seksileluja.com/ aika kivasti koottuna kaikki. Monissa seksikaupoissa on vielä toimituksetki ilmaset kun tilaa hieman enemmän. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat