Hyysäyksen hinta: Rasistin leiman pelossa 1400 seksuaalirikosta

Vierailija

http://yle.fi/uutiset/rasistin_leimaa_pelannyt_kaupunki_ei_puuttunut_seksuaalirikoksiin__1400_lasta_joutui_uhriksi_16_vuoden_aikana/7434642

Jälleen voimme siis todeta hyysäyksen ja ns. "suvaitsevaiston" harjoittaman pelottelupolitiikan kamalan hinnan: 1400 lapsiin kohdistunutta seksuaalirikosta!

Kommentit (3)

Vierailija

ONNEKSI suomessa on hieman erilainen meno. Rikoksien suhteen varsinkin! Mutta hyysäystä silti tapahtuu. Ulkomaalaiset on kummallisen "kuvun" alla suojassa,  vaikka ulkomaalainen olisi täysi kus****, kaikki menee heti "rasismin" piikkiin.

Herätkää! Rasisti sana pitäisi poistaa! Ihmiselle on luonteenomaista puolustaa omaa kotimaata. se EI OLE rasismia!!!!

Vierailija

Äärioikeisto on moninkertaistamassa maahanmuuttoa. Populistiporvarit ovat tuomassa halpatyövoimaa Suomeen, heti jos pääsevät hallitukseen, mitä ei tule tapahtumaan. Rasismikortin heiluttelu, on pelkkää ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman kalastelua. Siihen vipuun ei mene, enää kukaan. PersuKokoomus kuikuilkoot siellä Brittien äärikonservatiivien kainalossa.

Vierailija

Maailma muuttuu, tärkeintä on ajaa työväestön etuja ja oikeudenmukaisuutta. Jokaisella ihmisellä on samanvärinen sydän. Vasemmisto on parempi, kuin äärioikeisto.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat