* Arto Lauri 68. The FISSIO

Vierailija

 

- On tosiaan niin, että TVO:n palkkaamat CIA- agenttilaumat iskevät kiinni. JOS ylipäätään jokin haluaa tehdä energiaa EI ydinvoimaisilla malleilla. Ilmaisen energian Aurinko-, tuulivoimalat on täällä Suomessa systemaattisesti kielletty TVO:n himoaman 100% VENÄLÄISEN ydinvoimansa tieltä. Puhumattakaan tosiaan niinikää ilmaisen esim. Casimir- efektin kvanttimoottorikeksinnöt ja vastaavat!

- Harvempi vaan tietää MITEN 100% venäläinen Suomalaisten ydinvoima tuottaa 100% tuotannossaan USA/Obaman sikaniskojen himoamaa Pu-239 ASE plutoniumeja! Tunnetusti maailman korruptoitunein SA- armeija/ POLIISIkunta kiittää ja kuittaa messiaaniset verirahat kansansa kuollessa käsiinsä ydinsaastoihin kiihtyvästi.
---------------------------------------
_________________________________

Arto Lauri 68. The FISSIO

https://www.youtube.com/watch?v=M2E8OG5EbO8
---------------

Arto Lauri 67. TROMBI

https://www.youtube.com/watch?v=whAxIrDPbOw
------------------------------

T&T. SÄTEILY
Janne Luotola, 29.8.2014, 14:49

Säteilyä saaneet eläimet vanhenevat pikavauhtia - Tšernobyl ja Fukushima vaikuttavat vielä pitkään
Ionisoiva säteily pienentää eläinten poikueita sekä aivojen ja sisäelinten kokoa. Säteily myös sokeuttaa ja vaikeuttaa lisääntymistä, kertoo Suomen Akatemian rahoittama tutkimus.

Yliopistonlehtori Tapio Mappes tutkii Suomen Akatemian rahoituksella Fukushiman ja Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuksien vaikutuksia luonnonvaraisiin eläimiin.

Onnettomuuksien seurauksena luontoon levisi laajoille alueille radioaktiivista ainesta. Laskeuma aiheuttaa suhteellisen alhaisen mutta pahimmillaan useita vuosisatoja kestävän altistuksen ionisoivalle säteilylle. Tutkimus on vielä alussa, mutta tuloksia joihinkin säteilyn vaikutuksia koskeviin kysymyksiin on jo saatu.

Säteily kertyy eläimeen

Eläinten saamaan säteilyannokseen vaikuttavat sekä ulkoiset että sisäiset tekijät, kuten maaperä, ilma, ravinto, vesi ja muu taustasäteily. Luonnossa eläin kerää itseensä säteilyä eri tavalla kuin ihminen, sillä se ei osaa varoa eikä valikoida ravintoaan.

Normaali säteily on korkeintaan 0,3 mikrosievertiä tunnissa. Mappes on havainnut, että myyrillä aivojen koko pienenee jo siinä vaiheessa, kun säteily kasvaa muutamaan mikrosievertiin tunnissa. Mitä suuremmat säteilyarvot alueella on, sitä alhaisempia ovat pikkunisäkkäiden tiheydet. Säteily pienentää poikuekokoja ja vähentää lisääntyvien yksilöiden määrää.

Koiraiden sperman laatu heikkenee säteilystä. Erityisesti naarasmyyrille kehittyy kaihi, ja ne sokeutuvat. Näiden tekijöiden seurauksena myyrät voivat kuolla helpommin ja nuorempina, mikä selittäisi alhaisemmat populaatiotiheydet korkeamman säteilyn alueilla.

Telomeerit katkeavat

Merkittävänä tuloksena Mappes pitää myös sitä, kuinka telomeerit lyhenevät säteilyn vaikutuksesta. Telomeerit ovat kromosomien päissä olevia dna-ketjuja, joilla on monta tehtävää. Ne vaikuttavat esimerkiksi solujen uusiutumiseen, vanhenemiseen ja rappeutumiseen. Solujen sisäänrakennetut korjausmekanismit heikkenevät, kun telomeerit lyhenevät.

- Fukushiman onnettomuudesta on kulunut suhteellisen vähän aikaa, joten kaikki pitkäaikaisseuraukset eivät vielä ehkä näy, epäilee Mappes. Fukushimassa säteilyn voimakkuus on hiukan alhaisempi kuin Tšernobylissä, mutta se on jakautunut tasaisemmin hyvinkin laajalle alueelle. Näistä eroista huolimatta säteilyllä näyttää olevan hyvin samanlaiset vaikutukset eläinpopulaatioihin myös Fukushimassa.

* NYT alkaa selvitä myös syyt siihen MIKSI ydinrikolliset himoavat lisätä ydintuhojaan:

- Pienemmät aivot lisäävät korruptoitujen poliisien ja puoluepamppujen mahdollisuuksia hallita ja huijata orjuuttamiaan.

- Lyhentyvä ikä vähentää herrojen pelkäämää eläkeikäisten kasvun määrää. Ajattelemaan ehtivien vanhojen "joutilaitten" määrät romahtavat. Rahaa säästyy korruptioon.

- Kun kansa säteilysterilisoituu. He sitoutuvat lapsettomina töihinsä. Ja ilman aikaa sitovaa lapsetonta perhettä tyytyvät antamaan aikansa riistäjilleen vastustamatta.

- Lapsettomat ihmiset suostuvat hallinnon haluamiin sotiin ja tykinruuaksi helpommin.
---------------------------

- Childless people to agree to the administration desired by wars and cannon for food more easily.
---------------------------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat