* Trombi

Seuraa 
Liittynyt28.8.2014

_________________________________

Arto Lauri 67. TROMBI

https://www.youtube.com/watch?v=whAxIrDPbOw
------------------------------

Arto Lauri 66. MPs Salonen, Kalli
(CIA välittömästi tuhoaman latauksen korvaava No. II.)
https://www.youtube.com/watch?v=mqGU0yvzT_k
--------------------

3328. SPALLAATIOshokki

Jupa juu! Spallaatiopapatit
MEGA MEGA MEGA MEGA MEGA MEGA

https://www.youtube.com/watch?v=x7f3VKhIA-c
Published on Apr 1, 2014

MILLÄÄN EIVÄT olisi halunneet päästää tota Tshernon uusinta juttua mulle läpi! Sensurointi oli kyllä rankkaa. No toisaalta EN kyllä ihmetelekään mikseivät. Pari juttua suorastaan oli isku vasten kasvoja, tajunnan räjäyttävää jos sanon:

- Tarvitaan VAIN luokkaa 400kg tavallista siviilireaktorien ydinjätttä/ hiukan vettä muodostamaan sekunneissa 6 MEGATONNILLA räjähtävän megaydinpommin!

- Toinen. Meille on AINA Olkiluodossa, STUK materiaaleissa tähdennetty, ettei ydinjäte voi kiinailmiössäkäänkään olla +3000C kuumempaa. Eli EI ylittäisi uraanin +4131C kiehumisrajaa! PASKAT nyt sherno-oppien venäläiset kertoo sen olevan heittämällä +5000C!

No tämä on IHAN KÄSITTÄMÄTÖN asia R! Tiedätkö miksei kiehuva kahvipannun vesi ylitä KOSKAAN + 100C? No koska veden IRTIkiehuminen vie jatkuvasti haihdunnallaan lämmön ulos. Eikä lisälämmityskään muuta tilannetta. No veden tapauksessa lyödään kiehutusvesi suljettuun tilaan. Ja vedestä tulee ULTRAKRIITTISTÄ! No +300C vesihöyry on JO niin agressiivista, että POLTTAA valurautaa kaasumaiseksi metaanikaasuksi. Jossain +500C< vesihöyry alkaa syödä jo ultra- agressiivisena miltei mitä tahansa kohtaamaansa alkuainemateriaaleja.

No hei., Perusreaktorissa olevan pelletin SISÄÄN muodostetaan tällaisen HYPERULTRAuraanin plasmakaasun painekattila. Siis todellakin. Juuri näin. Meille opetetaan, että termospullossa pysyy lämpö sisällä kun sitä ympäröi tyhjiö. Vääärä tieto! Täydellinen lämpöeriste tehdäänkin nimenomaan senttisen uraanitangon ulkokuoireen. Kun sen pinnalta säteilypaine puhaltaa ulos kaikki lämpöenergiaa välittävät elektronit!

Uraanikapselin ulkokuori muodostaakin "supertermospullon". Muutaman millin päässä vesi voi olla vain +300C uraanikapselin sisähornasta. Sen kuorta vahvistetaan vielä sirkoniumkapseloinnilla. Jolloin tuo peni pilleri voi muodostaa sisälleen käsittämättömän isot ilmapaineet. Varovaisestikin arvioiden tuhat ilmakehäluokkaa!

No systeemistä muodostuu jotain aivan käsittämätön. SPALLATIOPAINEKATTILA! Jossa HYPERULTRA agressiivinen plasmatilan uraanikaasuplasmat pyörteilevät kuin neutronitähden sisuksissa. Mitä tämä tarkoittaa? Jotain aivan uskomatonta. Meille IAEA aina valehtelee. Että yksi haljennut uraani vapauttaa 2.5 neutronia. TOTAALI VALHE. Äärimmilleen kuumennettu uraani kun voidaan teoreettisessa mallinnuksessa polttaa pelkäksivetykaasuksi. No mitä tämä taas tarkoittaa? Kas kun vetyatomissa EI ole ainoaakaan neutronia. Eli nyt oleellista.

Uraanikaasuplasman ääritilassa YKSI uraaniatomi muuntuu SPALLAATIOURAANIKSI= Vapauttaakin 2,5 sijaan sisuksistaan pöyristyttävät noin 150 neutroniaan! (60-kertaa opetettua enemmän!) Tämä on siis ydinreaktorien "sisähallittava" lineaarinen suure kasvattaa reaktorissa neutronien tuottomäärää 2.5kpl <150kpl.

Mitä enemmän suhteellisia spallaatiouraaneja saadaan aikaan polttolimittiä kasvattamalla. Sitä suurempi voimalan polttolimitti! Kuvaavinta on, ettei YHDESSÄKÄÄN reaktorissa IAEA ydinturvalait sallita mitattavan TLD-dosimetrialla näitä kaikki suojat lävistäviä neutronivuotojwn karkulaisiaan. Jotka edustavat alkuaineita toisikseen muuttavaa, säteilyaktivoituvia salatuinta tappavaa ydinvoimalavuotoja.

Nyt aukeaa NASA:lta saamani kammottavat kuvat, joissa senttisen pelletin sisuksista on reilun vuoden poltolla (3*144d) konkreettisesti HÖYRYSTETTY näkemällä tappavat uraani/ plutoniumkaasut surutta hengitysilmaamme -10% /y. Saldona on siis se, että noilla ydinrikollisilla ON JO vuosikymmenet ollut reaktoreitaan.

Joiden liki KAIKKI ydinjätteet on surutta höyrystetty plutoniumkanavasäteilykaasuina avaruuksiin, hengitysilmaamme, ruokiimme, lapsiimme... Käsittämättömän sairasta, miten hommaa tehdään. Niin etä prosessia EI suin surmin OPETETA, EI EDES MITTAUTETA LAINKAAN korruptoiduilla STUK kaltaisilla valtiomonoliiteillaan!
---------

MONIMETALLILAMPUT
No just!

Ajatteles tässäkin esitettyjä monimetallilamppuja. Sisään tungetaan kokonainen KIRJO erikoismetalleja. Ja KAIKISTA säteilyionisoidaan 5min sisällä pelkkää kaasuplasmaa! Vai EI metallit muutu +..IONI kanavasäteilykaasuiksi? Vaikka sen tekniikan takaa löytyy mm. suuri kirjo jättimäisiä lampun valmistajia! Haluaisimpa TODELLA tutustua tällaisiin lamppujen suunnittelijoiden laboraatioihin!

Huikeinta näissä on se, että erikoismetallit muutetaan silkaksi kaasuplasmoiksi ongelmitta matalajännitteisellä perussähköllä! Yllättää jopa minut. Tai siis.. Huomasit varmaan, että kun ottaa ton Vikipedian suomeksi. Luokkaa 90% tiedostoista katoaa STUK:n säteilyeroosiotutkimusten salailujen vaatimuksista!

http://en.wikipedia.org/wiki/Metal-halide_lamp
---------------

Räjähtäneitä uraanikapseleita
revennyt revennyt revenny

PDF]
NUCLEAR FUELS - Engineering Journal

www.engj.org/index.php/ej/article/viewFile/30/25 - Välimuistissa -

Samankaltaisia
I . Introduction. The history and future of the nuclear reactor
designed for electricity production (and other ... In this paper, the materials constraints of the current light-water reactors are
described along with a new .... of noble-metal fission products in the same region. ...... Taking U as the major component, the anode reaction ...

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat