Kommentit (11)

Vierailija

Eikö tämä neiti Aitolehti aikanaan tullut kuuluisaksi ns. "salarakkaana"? Kukaan ei toivo hänelle pahaa oloa, mutta miltäköhön tuon Eremenkon tyttöystävästä aikanaan tuntui Aitolehden "tempaus"? Lopullinen vastuu tietenkin on miehellä, ei toisella naisella. Mutta haudattaisiinko tuo söpöilevä "salarakas"-termi ikuisesti? Todellisuudessa se ei liity mitenkään rakkauteen, vaan vain petokseen. Seiska päivää -tyyppiset sensaatiolehdet sellaista toki vaalivat, sillä niissä moraalia ei tunneta lainkaa.

Vierailija

Miten Martina kehtaa tulla julkisuuteen leikkimään uhria ja kerjäämään sääliä???

Hän tuli julkisuuteen salarakkaana.Suhde Stefaniin alkoi kun hän oli vielä naimisissa Esko Eerikäisen kanssa, eli Martina petti.Ja viime keväänä kertoi juorulehdessä pettäneensä kaikkia miehiään,kaikissa suhteissa.

Sitä saa mitä tilaa.

 

Vierailija

Kukaan ei edes tietäisi kuka on Martina, ellei hän itse olisi ollut aikoinaan pettämisissä mukana osapuolena. Turha nyt on ruikuttaa. Ja sama tie jatkuu hautaan asti koska ei kukaan kunnollinen mies edes huoli tuollaista naista, ainoastaan itsekin pettämiseen taipuvaiset. Voi voi =(

Vierailija

Röyhkeys huipussaan...pettäjä kerjää sääliä!

Miten kehtaa edes surutella vaikka suureen ääneen kehui kuinka vei Ermenkon tyttöystävältään. Hankkiutui raskaaksi petoksella ollessaan Eskon kanssa naimisissa.

Ei millään pahalla Martina, sanonta SITÄ SAA MITÄ TILAA sopii sinulle!

Vierailija

Martina itse myöntää blogissaan, että varsinaista suhdetta ei ole ollut vuoteen, ja hän on sen ajan viettänyt pääasiassa yksin, samoin kuin tämän kesän.Siltikin on antanut julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa ymmärtää, että kaikki on loistavasti. Vasta pari viikkoa sitten hehkutti onneaan ja "miestään" iltapäivälehdessä, somessa aina "happy familytime". Eli kulisseja on pidetty ahkerasti pystyssä ja valehdeltu minkä ehditty.

Erityisen törkeää on se, että Aitolehti on kehdannut tehdä juttuun liittyvästä kolmannesta osapuolesta,ex-missistä, suhteen- ja kodinrikkojan.Kun mitään rikottavaa ei ole koskaan ollutkaan.Ja varsinkin kun Martina itse on todistettavasti pettämisen mestari.

Tämä uhrirooli erokohussa, ja pikkusiskon kuolemasta avautuminen ovat vain tarkoitus kääntää huomio pois Martinan rattijuopumuksesta, ja muokata Martinan kovaa ja kylmää imagoa pehmeämpään suuntaan.Rattijuoppo kun ei ole kovin hyvää mainosta syksyllä alkavan erään kanavan kaikkien aikojen suurimpaan satsaukseen, jossa Aitolehti on mukana.

Me Naiset voisi harrastaa lisää seiskajournalismia, ja ottaa selville Martinan todelliset promillet rattijuopumustapauksessa.

 

Vierailija

No bologissaanhan Martina sanookin nyt ymmärtävänsä, miten on loukannut joskus muita. Martina on nyt saanut maistaa omaa lääkettään ja tuntuu sen ymmärtävän. Kaikki eivät ymmärrä koskaan, vaikuttaa se hänen miehensä olevan pahempi, koska hänhän oli Martinan edellisenkin eron osapuolena. Voimia Martinalle <3!

Vierailija

"Pettäminen musersi maailmani". Musersiko se jo silloin, kun Martina petti Eskoa ja kaikkia edellisia kumppaneitaan? Pettäminen on pettämistä silloinkin, kun se tehdään toista kohtaan.

Oliko nyt oikeasti kyseessä pettäminen? Oliko sitoutumista tehty, kun ei oltu naimisissa ja elettiinkiin vuositolkulla erillään. Suhteessa syntynyt lapsikin oli Martinan mukaan ylläripylläri. Martina on kaikki nämä vuodet hehkuttanut hyvää parisuhdettaan ja perhe-elämäänsä, vaikka ylläripyllärin isä ei ole halunnut minkäänlaista julkisuutta. Miksi on pitänyt valehdella? Nyt vasta myönnetään, että on riitaisat välit ja yksin on oltu pitkään. Nyt vasta, kun lapsen isukki liikkuu julkisesti toisen julkkiksen kanssa ja tämä on sitten pettämistä ja Satu toinen nainen. Onkohan edeltävä tilanne ollut todellisuuden kieltämistä ja ero totta jo aiemmin? Nyt ero vasta hyväksytään, kun onnellisesta perhe-elämästä on turha valehdella, kun mies liikkuu onnellisena toisen kanssa?

Olisiko, Martina, aika ottaa vastuu omasta elämästä ja taloudesta? Lasta tekemällä ei voi toista pakottaa suhteeseen. Kuka tuossa suhteessa on ollut uhri ja kuka väärintekijä? Toinen osapuoli ei julkisuuteen tule omaa tarinaansa kertomaan, eikä lehtijutuilla rahastamaan.

Vierailija

Säälittävä ämmä tuo Martina.  Ihan törkeä kaiken lisäksi. Rattijuoppo, pettäjä isolla peellä. Ylimielinen jne..Edessä on todella ankea tulevaisuus ellei sitten taas paneta itseään paksuksi jollain rikkaaksi luulemallaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat