Kommentit (2)

Vierailija

Näin miehenä (joka näemmä lukee kaiken netistä) voisin antaa kanssa keinot naiselle kuinka voitat jokaisen väittelyn.

1) ole nainen ja intä

2) aloita mykkäkoulu jos kaikki menee pieleen

3) ???????

4) profit

Todellisuus on että järkevämpi osaa antaa periksi ja turhista asioista on turha väitellä. Todellisuudessa miehet ajettelee paljonko häviää / voittaa kun antaa periksi ja harvoin taustalla on edes itse asia mistä väitellään. On kuin pokeripöydässä siis missä mietitään suhde paljonko kannattaa panostaa näillä korteilla mitä on kädessä.

Jos nyt oikeasti tarvitsee väitellä loppuun ja on tosi kyseessä niin ei silloin kannata välttämättä mitään neuvoa käyttää mitä ylhäällä mainitaan. Kyse on väitteestä ja vastaväitteestä johon tulisi reagoida mahdollisimman loogisesti vain. Pysyt tarpeeksi yksiselkoisesti esittään oman kantasi eikä siihen jää liikaa aukkoja niin melkoisen varmasti tyhjennät koko pajatson. Se että onko aiheessa edes mitään perää on tietty arpapeliä väittelijän kanssa, mutta näin ikävä kyllä elämä toimii. Parisuhteet varsinkin.

Ei se väittely kivaa ole ja tappelu vielä vähemmän. Pää kylmänä ja itketään sitten myöhemmin. Surkea artikkeli sanon minä kun tälläisistä pitää puhua.

Vierailija

Kyllä miehet (ainakin yksi) ovat varsinaisia akkoja inttämään (tämäkin "mies" on oikein iso herra, jos puhutaan sotilasarvoista) mutta suurempaan marisijaan en ole törmännyt. Voisikin kysyä, että tuleeko sitä suuremmaksi akaksi, mitä suurempi sotilasarvo on?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat