Kommentit (1)

Vierailija

Kyllä työttömyys saattaa hyvinkin lannistaa, mutta pitää jaksaa vain yrittää. Joskus onni saattaa potkaista jopa ulkomailta asti, kuten kävi eräälle ystävälleni joitain vuosia sitten. Tässä esimerkiksi yksi ilmoitus johon törmäsin, niitä varten, joilla riittää seikkailumieltä ja jotka etsivät uutta työtä:

 

Spartoo.fi hakee nyt työntekijöitä toimipisteeseensä Ranskaan.

Etsitkö töitä Ranskasta? Liity Spartoon joukkoon! Perustettu vuonna 2006, nettikauppa Spartoo on Euroopan johtava myyjä kategorioissa lasten kengät, naisten kengät ja miesten kengät, kiitos sen yli 700 merkin (kuten esimerkiksi Guess, Sorel, UGG, Vans, Adidas, sekä Nike) ja 30 000 mallin (saappaat, tennarit, korkokengät, kevyet sandaalit, ballerinat, bootsit...).

Maailmanlaajuinen, Spartoo on 10 suurimman ja nopeiten kasvamimman muoti-aiheisen verkkokauppasivuston joukossa Euroopassa (lähde: Mediamomentum.co.uk).

Spartoo on joukko henkilöitä, jotka jakavat yhdessä samat luovuuden, ammattitaidon ja innovaation arvot, ja jotka tekevät työtä yhteisen projektin onnistumisen hyväksi.

Spartoo kehittää ja parantaa jatkuvasti toimintaansa yhteistyökumppaneidensa antamien ehdotusten ja mielipiteiden avulla.

Työskentelytapamme rohkaisee tekemään aloitteita. Se tarjoaa poikkeuksetta jokaiselle työryhmän jäsenelle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti yrityksen kehittämiseen.

Me etsimme innokkaita työntekijöitä, joilla on aina innovatiivisia ja kekseliäitä ideoita uusien asiakkaiden hankkimiseksi! Haemme uusia työntekijöitä erityisesti markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin tarkemmin klikkaamalla tästä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat