Kommentit (4)

Vierailija

Aika rohkea ratkaisu. Koko Saimaa-levyn suosiohan perustuu ymmärtääkseni just loistaville biiseille ja ennen kaikkea suurelle taustabändille. Eihän se Pepe nyt sinällään sen häikäisevämpi laulaja ole kuin muutkaan.

Vierailija

Noin isolla orkalla keikkailemisesta ei jää juuri mitään käteen/soittaja. Täysin ymmärrettävä ratkaisu ihmiseltä, joka tekee musahommia elääkseen. 

Vierailija

Old news:

Pepe & Saimaa -levy on tehnyt sinusta kiinnostavan sellaistenkin ihmisten keskuudessa, joille olet aiemmin ehkä ollut vain joku Mestarit areenalla -muinaisjäänne. Miten aiot pitää tämän uuden sukupolven yleisön mukanasi? Mikä on seuraava askel?

”Vaikea sanoa tässä kohtaa. Mestarit-rundin jälkeen sekä Maijanen että minä pohdittiin yhdessä, että nyt varmaan tulee nostetta keikkasysteemeihin. Kummallekin meistä kävi täysin päinvastoin. Seuraaville keikoille ei tullut juuri ketään. Hahhah! No, kaikkihan tasoittuu aikanaan ja syitä on monenlaisia. Nyt kolmenkympin molemmin puolin oleva jengi on huomannut tämän musan, ja on kiinnostavaa nähdä, miten heidät saa houkuteltua keikoille. Teen alkusyksystä klubikeikkoja niitä varten räätälöidyn kahdeksan hengen bändin kanssa muun muassa Korjaamolla ja Tampereen Klubilla. Soitamme noin puolet uuden levyn biiseistä ja lisäksi muuta tuotantoani. Kuten ymmärrät, klubeille ei voi raahata levyllä soittaneen kokoonpanon suuruista bändiä, koska se on taloudellisesti ja tilallisesti mahdotonta. Jos se toimii, jatkamme varmaankin sillä bändillä.”

Esiinnyt Pepe & Saimaa -kokoonpanolla vain Ruisrockissa ja Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa. Onko muita ison orkesterin kanssa tehtyjä keikkoja tulossa?

”Ei ole ollut mitään puhetta. Se kuvio tuntuu niin hankalalta.”

Entä seuraava levy?

”Se onkin suurta pohdintaa vaativa juttu. Sekin varmaan hahmottuu sen mukaan, miten tämä niin sanottu uusi yleisö käyttäytyy. Jos jengi vaivautuu noille klubikeikoille, levy varmaankin suuntautuu tähän nykyiseen kategoriaan. Tosin toista samanlaista, mutta vähän parempaa levyä ei ole helppo tehdä. Jos taas jengi ei raahaudu paikalle, tyyli menee varmaankin johonkin toiseen suuntaan, jota en vielä tiedä. Vaihtoehtoja on aika paljon, vaikkei tuntuisi siltä. Iskelmän, popin ja rockin välillä on paljon tilaa.”

http://www.rumba.fi/haastattelut/pepe-willberg-mestarit-rundin-jalkeen-pohdittiin-etta-nyt-varmaan-tulee-vakea-keikoille-kavikin-taysin-painvastoin/

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat