Juotteko/maisteletteko viskejä?

Vierailija

Juotteko/maisteletteko viskejä?

Itse muutaman vuoden ajan silloin tällöin ottanut single malttia illalla sen 2-4 cl maistelun ja huvin vuoksi. Mukavan rentoa ajanvietettä (eikä tuosta määrästä känniin pääse tekemälläkään) ja samalla voi lukea tietoja tislaamosta vaikka viskikirjasta.

Tällä hetkellä löytyy kotoa Laphroaigia, Ardbegiä, Taliskeria, Highland Parkia, Bunnaa, Lagavulinia ja monta muuta. Vuodessa tulee ostettua enemmän mitä juotua.

Jos netistä haluaa tilata pulloja kotiovelle (ei muuten tarvitse huolehtia tulleista tai muista EU:n sisällä) niin Flaviar.com on helppo paikka tilata vaihtuvista tarjouksista. 3 pulloa kun tilaa niin postejakaan ei kerry. 10 euroa ekaan tilaukseen saa jos rekisteröityy tästä linkistä: http://flaviar.com/i/MjAwNTQ0ZkwqUzUj

Viskinjuojat, mitäs juotte? Makuarvioita ym. tulemaan! Itse voisin vaikka tällä viikolla jonkun arvion laittaa. 

Kommentit (4)

Vierailija

Tuleehan noita maisteltua toisinaan. Highland Park 18 eilen 4cl, hyvää oli :)

Kaveri kuulemma tilasi tuolta Flaviarista ja tuli aika nopeasti.

Vierailija

No joskus Laphroaigia-whiskyä, toisella kertaa Hennessy X.O. Tai hyvää Kuubalaista rommia. Mitänyt kaapista sattuu olemaan. Keräilijäksi ei tarvitse lähteä eikä tilaamaan. Kaiken löytää suhtkoht lähimaastosta.. Ja nautinto nautitaan hyvän sikarin seurana. Mutta enempi pidetään hyvistä punaviineistä ja samppanjasta. Italialainen Savuto, aika tuore v. 2012 yllätti positiivisesti. Kiitos ravontolan. Mutta whiskyyn; laitatko teelusikan verran vettä lasiin, kuten suosittelevat - ainakin tuolla mainitulla merkillä. Ei uskoisi, mutta maku siitä vain parani.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat