Kommentit (9)

Vierailija

Tuo aromipesä on todella kätevä, esim. riisipuuron hauduttamiseen, sekä lihakastikkeen tekoon. Jos illalla pistät kattilan kiehuvaa kastiketta aromipesään on se aamulla vielä lämmin, ei siis "kylmäketju katkea" ja aamulla voit pistää kattilan jääkaappiin odottamaan päivällisen tekoa.

Vierailija

Ei kai aromipesässä ole tarkoitus säilyttää kylmätuotteita?  Nyt on jutun kirjoittajalla menneet pesät ja värkit sekaisin.  Hauduttaminenhan on vanha ruoan valmistamisketju.

Meneekö hapankaalin valmistamisessa eli hapattamisessa huoneenlämmössä "kylmäketju sekaisin"?  En nyt viitsi todeta ilkeämmin kuin että jutun kirjoittajan yläkerran kylmäketju on falskannut ja suosittelen hakeutumista viileämpään ilmastoon (esimerkiksi Etelämantereelle).

Esimerkiksi kaurapuuro on tunnin muhittuaan IHAN ERI EVÄSTÄ kuin 3 minuutin vedeltä maistuva velli.  Aika moni ruoka valmistetaan miedommalla lämmöllä kuin grillissä.

Vierailija

Kirjoittaja ei taida tajuta mitä "kylmäketju" tarkoittaa. Voisi kuvitella että toimittajalta vaaditaan edes jotain, vaikka kirjoittelisikin tällaisia kevyitä artikkelin irvikuvia. Muutenkin juttu oli aika avuton, koska tuosta puuttuu takavuosien hittituotteista mm. limukone joka sittemmin Sodastreamina tuli takaisin, jäätelökone ja sähköinen mehulinko. Kaikki 80-luvun nuoret muistavat nuo laitteet helposti. Eikö pop corn-konettakaan ollut mainittu.

Vierailija

"Kuka haluaa tunteja muhinutta soosia?"

Kaikki jotka tietävät hyvän päälle. Kesätoimittaja ei varmaan edes ole kuullutkaan haudutuspadasta (mikä myös aromipesä on).

Terveisin uusavuttomiin kyllästynyt kokki

Vierailija
Vierailija

En mä nyt sanois 2013 vuoden hot dog konetta takavuosien hittilaitteeksi. 

Oli se nyt melkein oikein. Kyseessä vain ei ole hittilaite, eikä se ole takavuosilta. Eikä kylmäketjua tai tarvetta sille ole, jollei ruoka missään vaiheessa jäähdy. Liekö tuota sähköveistäkään Suomessa mainittavan paljon myyty, mutta onhan niitä amerikkalaisissa elokuvissa, joiden pohjalta voi hyvin ottaa materiaalia juttuihinsa.

Vierailija

Armeijan keittiössä opetettiin, että ruoka säilyy kylmänä tai kuumana. Nopea pilaantuminen tapahtuu näiden lämpötilojen välissä.

Vierailija
Vierailija

Ja keliakia sairausko on toimittajan mielestä trendikäs????

 

Harvinaisen paskaa journalismia tämä juttu

 

Gluteeniton ruokavalio on kyllä noussut aika suosioon ihan "tavistenkin" keskuudessa, vehnän trendikkyyden laskiessa. ;)

Ei tuossa puhuttu mitään keliakiasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat