Kommentit (5)

Vierailija
Vierailija

Äidillä ja tyttärellä kemiat ja suhde kunnossa! Tyttärestä on kasvanut rohkea ja oman tiensä löytänyt kaunis nuori nainen :)

 

Vierailija

Tilasin juuri Me Naiset ja heti oli juttu tästä veronkiertäjästä. Olisiko kannattanu ottaa vähän selvää, mitä kaikkea tällä Jylhällä ja miehellään on takanaan (toivottavasti myös edessään joskus)? Ihmeelliseltä tuntuu, että tytär vaikuttaa normaalilta, eikä ole sisäistänyt TJ:n "arvoja". Tai mistä sen tietää, ihme hymistelyähän tämä juttu on.

Vierailija

Oli juttu mikä hyvänsä, samat katkerot on aina valittamassa, ja kadehtimassa ulkomailla eläviä.. Eihän se ole kuin itsestä kiinni että voi antaa elämälleen uuden suunnan. Vaikka Viroon asumaan, jollein eväät kanna kauemmaksi..

Tässäkin jutussa tuli hyvin esille vanha sananlasku "pojasta polvi paranee". Vaikka tällä kertaa kysymyksessä ajatusmaailmansa nuorena aikuistunut fiksu naishenkilö. Kyllä näitä "vanhoja sieluja" aina joskus tapaa elämänsä varrella. Jos on lapsuudesta jäänyt jotain hampaankoloon ne voi käydä läpi, ja anteeksiannon myötä päästä niistä myöskin irti. Liian moni pilaa elämänsä syyttämällä muita eli omia vanhempiansa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat