Kommentit (10)

Vierailija

Pitää lisätä miehenä jolla yleensä on kamat laukussa, että laukussa esim lompakon varastaminen, matkapuhelimen katoaminen jne on aika paljon vähemmän todennäköistä kun jos ne olisi suoraan taskussa. Plus että housun taskussa on epämukavaa joka tapauksessa pitää kamoja, ja kesällä jos vaikka sattuisi olemaan kevyemmät vaatteet niin ei paljoo naurata pitää jotain lompakkoa housuissa.

Ymmärrän periaatteen ravintolan turvallisuuden puolesta mutta kyllä oikeasti tasa-arvoa pitäisi olla. Toki jos määrätään jättämään narikkaan niin joko jätän tai jätän käymättä koko paikassa.

Vierailija

Minä en ymmärrä tuota miesten sorsimista. Jos omalle kohdalle sattuu, nostan kanteen ja saan sieltä minimikorvauksen 3 240euroa. Tuo on noiden narkikkajumalien pompotusta.

Vierailija

meinaatko oikeasti, että saisit moisen naurettavan kanteen läpi ja korvauksen??? siitä, ettet saa viedä kassia baariin??? oikeasti??? huokaus...

Vierailija

kovasti miehenä haluaisin myös päästä pitkissä kalsareissa yökerhoon. epäreilua tämäkin, täytynee valittaa tasa-arvovaltuutetulle.

Vierailija

No miehenä voin kertoa, että en tarvitse pientä kulttuurillisesti kauaskantoista ja usein naisellisen tyylikästä iltalaukkua tampooneille enkä puutereille.

Vierailija

Tasa-arvo-ongelmahan tässä on aivan selvästi, mutta koska kärsivänä osapuolena on miehet, ei tule aiheuttamaan minkäänlaisia toimenpiteitä tasa-arvovaltuutetun toimesta. Ainoastaan naisia voidaan sorsia virallisten tahojen mielestä. On nähty ennenkin. 

Eli romut taskuihin ja pulinat pois. 

Narikkajumala

Tätä ongelmaa ei ollut 80-luvulla, silloin miehillä riitti vielä taskut ja korkeintaan hammasharja povarissa.

Nykyisin ratkaisee laukun koko , jos metroseksuaalit  pyrkii ravintolaan meikkilaukun kanssa se on ookoo ,lätkäkassi ei.

Välimallin kassit tms. tarkastetaan ennen sisään pääsyä ( perustuu vapaehtoisuuteen , jos ei käy niin ovi käy ulospäin).

Tarkoituksena karsia omat juomat , kaasusumuttimet jne jne..

Kassin kanssa kannattaa käydä pubissa..

PS: nykyään miehet ottavat narikasta peitonkin harteilleen kun menevät tupakalle..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat