Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

Tämä hauskaa kuin naisten päätöksistä saadaan aina opettavaisia kasvutarinoita, tämä sama tarina miehestä olisi lyhyempi: Sika otti ja lähti.

Vierailija

Tämmöisiä naisia on kiva tapailla aikansa ja sitten dumpata. Ihan itsekkäästi se on sallittua meille miehille, kun se nyt vain tuntuu siltä.

Vierailija

Miksi sen onnen etsinnän takia pitää erota, sitä kun voi etsiä avioliitossakin. Pitkässä liitossamme olen alkanut onnen etsintään aina siinä vaiheessa kun arki on alkanut pitkästyttää. Pitkäkestoista onnea ei olekaan, tätä nuo eroajat eivä huomaa tai tunnusta. Avioliitto säilyy kun etsii ja löytää lyhyitä onnenhetkiä, tarkoitan sillä jotain kivaa harrastusta, pitempää lomamatkaa ulkomaille tyttöporukassa, tai jotain muuta mukavaa vaihtelua.
Olemme onnellisessa avioliitossa olleet jo kymmeniä vuosia. Kumpikin elää omaa elämäänsä mutta yhdessä, emmekä milloinkaan edes ajattele avioeroa. Uskollisuus on kummallekin elämän tärkeimpiä asioita. Ei ole suurempaa onnenhetkeä kuin palata matkalta sen ainoan oikean luo, tuttuun syliin. Älkää ihmiset erotko suotta syyttä, kerrostalot ovat täynnä yksiöissään istuvia yksinäisiä vanhuksia murehtien nuoruutensa hölmöyttä kun sen hyvän elämänkumppanin suotta syyttä jätti.

Vierailija

Tämä juttu oli kyllä ihan uskomatonta paskaa. Totta kai tulee kaikkien onnellisuuden vuoksi erota, jos parisuhde on täynnä ongelmia, joita ei yrittämälläkään voida ylittää. Sen sijaan se, että arkisuuden kyllästyessä päättää hajottaa perheen, ei ole mikään onnittelun paikka. Parisuhde vaatii välillä työtä, jaksamista ja erilaisten asioiden sietämistä. Mitä tuo nainen oikein odotti, että elämä on pelkkää juhlaa? Mitä tällä nyt saavutettiin?

Kuinkahan tuollainen ihminen kestäisi esimerkiksi kumppanin vakavan sairastumisen? Silloin olisi varmaan myös paikka olla terveesti itsekäs ja jättää toinen yksin, ettei vain oma onnellisuus ja mahdollisuudet elämässä vähene.

Muutenkin Me Naisilla on linja, jossa naisia onnitellaan milloin mistäkin typeryydestä tai olemattoman asian aikaan saamisesta. Ei se ole tasa-arvoa, vaan alentuvaa suhtautumista. Ikäänkuin naisia tulisi kehua kaikesta mahdollisesta, kun eivät kunnon saavutuksiin pysty.

Vierailija

No eipä monikaan ole sisäistänyt kertonusta, miksi nainen erosi. Miksi roikkua ikuisuus-suhteessa jollei tunne itseään siinä onnelliseksi, eikä miestä ole enää ikävä. Kannattaisi kuunnella vain omia tunteitaan, ei ystävien eikä lähisukulaisten. Täälllä parjataan ilmeisesti siksi ettei itse ole uskaltanut tehdä samaa irtiottoa vaikka se on ollut alitajunnassa tietoisena, että muutoksia tule vaikka ne sydäntä kuinka satuttaisi. Rohkea nainen, onnitelut siitä. Ehkä ernnut nainen on katsonut elokuvan: Eat pray love -elokuvan. Siinä oli pohjana vastaanvainen tarina. Mutta lopulta ja monen mutkan kautta päätyi onnellisuuteen. Itsensä kanssa, sekä uuden puolison.

Vierailija

Ei riitä että on onnellinen hyvässä liitossa, sitä pitää lähteä etsimään "extreme-onnea", vaikka sitten mies, lapset ja suku vähän kärsisivät. Ei tuotakaan sitten voinut miettiä ennen kuin sen reppunsa levitti. Ehkä tuollaisella logiikalla joku Breivikkin on vain onneaan itsekkäästi tavoitteleva ihminen.

Vierailija

Tämä tyyppi sanoo ääneen sen, mitä moni ajattelee/on tehnytkin omassa elämässään - olipa sitten nainen, mies tai jotain siltä väliltä.

Vierailija

Entäpä jos mies olisi todennut, että hoida sitten itse lapset ja muuttanut ties minne? Tulisiko tämä nainen sitten hehkuttamaan ero-onneaan kahden isättömän pojan yksinhuoltajana? Tuskin. Tai jos lapset olisivat jääneet isälle ja äiti saa tavata joskus. Silloin yksinäisyys voi olla hieman erilaista.

Mitä sitten tulee uuden kumppanin etsintään, niin miten mahtaa "klikata" miehille kahden lapsen eronnut äiti? Ei välttämättä kovin hyvin. Tai miten mahtaa tälle naiselle "klikata" uudet miehet, kun ei klikannut omien lasten isä?

Älytöntä puolustella tällaista roskaa. Mahtaako Kaisu 29v olla vieläkään kasvanut aikuiseksi?

Vierailija

Todella surullista kun ei voida edes lasten vuoksi tyytyä hyvään peruselämään, vaan haihatellaan oman hekuman perässä kuten teini-ikäiset :(

voimia perheelle ja toivottavasti Kaisu 29 tulee järkiinsä

Vierailija

ja taas yksi hajonnut perhe lisää ja taas yksi isäpuoli-äitipuoli lisää :( siitä ei hyvä heilu kun tulee isäpuolia ja äitipuolia kadehtimaan lasten saamaa huomiota ja jokaista leipäpalaa suusta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat